Συναντήσεις της Άννας Διαμαντοπούλου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Συναντήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου θα έχουν σήμερα οι δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Στις 12 η συνάντηση με τον Χάρη Δούκα και στις 13.30 με Νίκο Ανδρουλάκη, έχουν προγραμματιστεί οι συναντήσεις που θα γίνουν στο γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου. Ο Παύλος Γερουλάνος πάντως, σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους δύο υποψηφίους,  κράτησε ίσες αποστάσεις.Για την Πέμπτη ή την Παρασκευή φαίνεται να «κλειδώνει» το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,.

Χθες βράδυ στη Χαριλάου Τρικούπη συμφωνήθηκε το πλαίσιο διεξαγωγής με επτά θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ του πρώτου γύρου και να δοθεί.
Συμφωνήθηκε μεγαλύτερο βάρος στο αυξημένο κόστος ζωής, στην ακρίβεια και στην επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Unmute
Remaining Time -0:00
 
Fullscreen

Θα καταβληθεί προσπάθεια από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη να αλλάξει η προεκλογική του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσει να γίνει το ντιμπέιτ την Παρασκευή.

Η πλευρά του Χάρη Δούκα λέει ότι είναι διαθέσιμη και τις τρεις ημέρες που μένουν μέχρι την Κυριακή των εκλογών, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και περιμένουν την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη.

Ως προς το «φορμάτ», τον τύπο δηλαδή του ντιμπέιτ συμφωνήθηκε πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και απευθείας διάλογος μεταξύ των δύο διεκδικητών της ηγεσίας.