Παιδιά ηθοποιών ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν σε σειρές

Η λαϊκή ρήση αναφέρει ότι «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» και στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδεικνύεται σοφή.

Παιδιά γνωστών ηθοποιών, που έχουν ξεχωρίσει εδώ και χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ακολουθούν τα χνάρια τους και φέτος το άστρο τους λάμπει στην TV.

Με αφορμή τη συμμετοχή του γιου των Πέτρου Λαγούτη και Μυρτούς Αλικάκη στο χθεσινό επεισόδιο του «Γιατρού» στον ALPHA, ανακαλύψαμε ταλέντα που έχουν στο DNA τους καταγεγραμμένη την αγάπη για την υποκριτική.

Η Μαριάννα Κιμούλη πρωταγωνιστεί φέτος στον «Γιατρό». Το επίθετό της γνωστό στο ευρύ κοινό και στους θεατρικούς κύκλους, εκείνη όμως έτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία στον κόσμο της υποκριτικής πατώντας στα πόδια και στο δικό της ταλέντο. Η Μαριάννα, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, καθήλωσε πέρυσι με τις «Ψυχοκόρες» και φέτος μάς δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. «Ο πατέρας μου, όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπε “καλή τύχη” και να έχω αντοχή… Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του», έχει πει. Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει και για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί λόγω της σύγκρισης με τον πατέρα της, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός ότι είναι γυναίκα κι εκείνος άντρας βοηθάει. «Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει. Αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη», έχει πει.

Το δικό της μονοπάτι χαράσσει η Μαρίλια Μητρούση, που φέτος πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του MEGA «Ταμπού». Κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, έμαθε από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως να την «τυφλώνουν». «Το σίγουρο είναι ότι δεν μεγάλωσα σε μια οικογένεια με τον κλασικό όρο. Στο δικό μου σπίτι δεν έτρωγα μεσημεριανό με τους γονείς μου μετά το σχολείο και δεν πήγαινα στην παιδική χαρά όσο συχνά πήγαινα στο θέατρο. Μεγάλωσα λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι μεγάλωσε ένα παιδί της γενιάς μου και της ηλικίας μου», έχει αναφέρει. Φωτογενής και χαρισματική, καλλιτεχνική φύση από μικρή, έμαθε να αγαπά τη δουλειά του θεάτρου και της τηλεόρασης. Πρώτος της έρωτας υπήρξε η μουσική, ενώ σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή και είναι απόφοιτος Δραματικής Σχολής. Πολυσχιδής, σπούδασε εξ αποστάσεως Τουρκικά στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, την ίδια στιγμή που ο κόσμος της υποκριτικής μπήκε στη ζωή της. Η Μιμή Ντενίση διέκρινε το ταλέντο της, με τη Μαρίλια να έχει δηλώσει: «Αυτή η γυναίκα είναι σπουδαίος άνθρωπος, ίσως από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες. Η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” είναι ένα πραγματικό στολίδι πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και οι παραστάσεις της, στις οποίες είχα τη χαρά να συμμετάσχω, με έμαθαν πράγματα που θα κρατώ σαν θησαυρό».

Η Αφροδίτη Λιάντου συστήθηκε ως Μυρτάλη στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, φέτος όμως πρωταγωνιστεί στην «Παραλία». Κληρονομώντας από τη μαμά της, Εβελίνα Παπούλια, την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, αλλά και το ταλέντο της στην υποκριτική, η 24χρονη έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt, έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι και την υποκριτική. Εχει ήδη κυκλοφορήσει τραγούδια, έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο η μοίρα την οδήγησε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που έμελλε να της αλλάξει επαγγελματικά τη ζωή της. Φύλακας άγγελος σε κάθε της βήμα η μητέρα της και γνωστή ηθοποιός, που τη συμβουλεύει. «Η μητέρα μου μου έχει πει να μην ακούω κανέναν, παρά μόνο το ένστικτό μου», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν μία υπέροχη σχέση και οι κοινές τους εμφανίσεις πάντα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν καμαρώνει μόνο για την καριέρα του, αλλά και για την υπέροχη μητέρα του-μεγάλη κυρία του θεάτρου Φιλαρέτη Κομνηνού. Τα παιδικά του χρόνια γεμάτα τέχνη, με τον ίδιο να έχει δηλώσει: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον πολύ καλλιτεχνικό, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, μουσικοί, λογοτέχνες. Ο μπαμπάς μου και η θεία μου ήταν πολύ στενοί φίλοι με τον Χατζιδάκι. Μικρός δεν διάβαζα, θέατρο έβλεπα, τις παραστάσεις της μάνας μου στο Κρατικό. Ξεκίνησα να διαβάζω μετά την εφηβεία». Η πρώτη του συμμετοχή, πάντως, σε σειρά στην τηλεόραση ήταν το 2000 σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Κόκκινος κύκλος», ενώ ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές «Ιωάννα της καρδιάς» το 2006 και στην «Τυφλόμυγα» το 2008. Τον Ιανουάριο του 2019, συμμετείχε στην σειρά «Η ζωή εν τάφω» στην ΕΡΤ1 για να συνεχίσει με τα σίριαλ «Σχεδόν ενήλικες», «Σκοτεινή θάλασσα», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Γλυκάνισος», «Έρωτας Φυγάς». Φέτος, μαγεύει…. με την παραγωγή μυθοπλασίας «Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά» στον ρόλο του Σίλβιο Εσπόζιτο στο ΑΝΤ1 γεμίζοντας προσδοκίες τους τηλεθεατές.