Η Ακαδημία των Σπορ τίμησε τον Τάκη Πετρόπουλο

Για την ανάπτυξη του τοπικού χάντμπολ

Στην επετειακή εκδήλωση της για τα 40 χρόνια ζωής και δράσης της, που έγινε το Σάββατο 5/10 στο κλειστό «Κώστας Πετρόπουλος», η Ακαδημία των Σπορ τίμησε τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη του  τοπικού χάντμπολ, μεταξύ των οποίων και τον  Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκη Πετρόπουλο.

Όπως τόνισε ο πρώην διεθνής χαντμπολίστας, προπονητής και διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ο Τάκης Πετρόπουλος τη δεκαετία του 1980, υπό την ιδιότητα του Προέδρου των Γυμναστών, συνέβαλε στην εδραίωση του αθλήματος.

10e6c023-06d1-4456-a096-ee93149ecdc7.jpg

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Τ. Πετρόπουλος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την τιμή, επισήμανε ότι η Ακαδημία των Σπορ μέσα σε ένα πολύ δυσμενές περιβάλλον για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώνει αλλά και να διασώζει το άθλημα στην πόλη μας κρατώντας το σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους.