Παναθηναϊκός: Πρόβα τζενεράλε στην Τουρκία, ενόψει Super Cup – Φιλικά με Γαλατά - Εφές

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται από τη Δευτέρα (23/9) στην Τουρκία, όπου μάλιστα έκανε και προπόνηση, για να δώσει δύο δυνατά φιλικά, τα οποία αποτελούν πρόβα τζενεράλε, ενόψει του Super Cup 2024.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν θα κριθεί στη Ρόδο, η οποία θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση για τρίτη σερί σεζόν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Σεπτεμβρίου), με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αντιμετωπίζει τον Άρη στα ημιτελικά, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Ολυμπιακός – Περιστέρι.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει την ευκαιρία, αυτό το διήμερο, να κάνει τις τελευταίες δοκιμές του πριν από τα ματς στο «νησί των ιπποτών». Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε (24/9) στις 20:00 τη Γαλατασαράι, ενώ την Τετάρτη (25/9) θα παίξει με την Αναντολού Εφές.

Ο Τούρκος προπονητής δεν έχει στη διάθεση του, τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Λορέντζο Μπράουν. Ο Αντετοκούνμπο υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, ενώ ο Μπράουν συνεχίζει τις θεραπείες για τη φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί. Όσον αφορά στον Σλούκα, θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

https://www.newsbomb.gr/