Άντζελα Γκερέκου: «Κάνω μεγάλο αγώνα, πολλά χρόνια, ψάχνοντας τον εαυτό μου»

Στην εκπομπή «Buongiorno»

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη (19/09) στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega με την ηθοποιό να μιλάει για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς και για τις σχέσεις που είχαν οι δύο τους.

«Στη Μαρία βλέπω πολύ τον μπαμπά της σε στοιχεία εξωτερικά, αλλά και σε πολύ καλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Στη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη παρ’ όλη την ευαλωτότητα του συναισθήματος. Δεν το έβαζε ποτέ κάτω, έτσι και η Μαρία έχει αυτό το κράμα. Η Μαρία, όπως κάθε παιδί έχει τα δικά της όνειρα. 

Η Μαρία είχε πολλές συζητήσεις με τον μπαμπά της κατ’ ιδίαν και σε αυτό το κομμάτι είχε μεγάλη άνεση μαζί του και του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά, που του έλεγε. Τι έχουν πει μεταξύ τους θα τα ξέρει η Μαρία καλύτερα. Ως μνήμη έχει καταγραφεί μέσα της η επικοινωνία, που είχε με τον μπαμπά της και είναι σαν οδηγός νομίζω μέσα στο μυαλό της. Ο πατέρας της ήταν πολύ ανοιχτός στις συζητήσεις. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, ένα παιδί που μεγάλωσε, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή», είπε αρχικά Άντζελα Γκερέκου.

«Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου. Πιστεύω, ότι ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται  πρώτα από όλα από τον δικό του εαυτό, είναι ο πιο κοντινός του άνθρωπος, το σώμα μας είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε. Οπότε μαθαίνοντας όσο καλύτερα μπορούμε αυτό, μπορούμε να αντλούμε δύναμη από αυτό και συγχρόνως να δείχνουμε κατανόηση, αγάπη και ανθεκτικότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει ψυχανάλυση. Στη ζωή μου έχουν έρθει πάρα πολύ μεγάλες ευτυχίες και επίσης πολύ δυσκολίες, με την απώλεια να είναι η μεγαλύτερη, αλλά συνεχίζουμε. Η ζωή είναι τόσο ιερή, σε καλεί να είσαι μέρος αυτής ό,τι και να συμβεί, που πρέπει να βρεις του τρόπους να το κάνεις για εσένα και για τους αγαπημένους σου ανθρώπους», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άντζελα Γκερέκου.

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ