Η Θεοδώρα Ρήγα εξελέγη πρόεδρος της MedCruise για την περίοδο 2024-2027

Η νέα Πρόεδρος της MedCruise είναι η Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας του Λιμένα Θεσσαλονίκης. Η Γενική Συνέλευση όρισε επίσης το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο περιλαμβάνει την Anne-Marie Spinosi από τα Λιμάνια της Κορσικής ως Ανώτερη Αντιπρόεδρο και την Laura Cimaglia από το Λιμάνι του Τάραντα ως Αντιπρόεδρο.

Κατά τη διάρκεια της 65ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise που πραγματοποιήθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας και στο πλαίσιο της Seatrade Cruise Med 2024, η Θεοδώρα Ρήγα εξελέγη Πρόεδρος της MedCruise.

«Πιστεύω ακράδαντα στην αξία της συλλογικής δράσης, ή όπως λέμε στα ελληνικά «εν τη ενώσει είμαστε δυνατοί» δήλωσε η κα Ρήγα. «Με όραμα να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει τόσο καλά, θα αναβαθμίσουμε τις δραστηριότητές μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα, όλοι μαζί, διασφαλίζοντας την υπεύθυνη ανάπτυξη της κρουαζιέρας και ωφελώντας όλα τα λιμάνια και τους προορισμούς της Μεσογείου. Μέσα από τις συλλογικές δράσεις των μελών μας και τις συνέργειες με άλλες ενώσεις και φορείς (UNTWO, ESPO, AIVP, CLIA, IAPH κ.λπ.) συνεργαζόμαστε για τη μεγιστοποίηση της οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης των λιμανιών, των προορισμών και όλων των ενδιαφερομένων στη Μεσόγειο και τις παρακείμενες θάλασσες».