Πώς εφαρμόζεται σωστά το concealer σε μορφή stick

Το concealer σε μορφή stick είναι από εκείνα τα καλλυντικά που μπορούν να κρύψουν κάποιες ατέλειες στο πρόσωπό μας. Στην πραγματικότητα, κάθεμια από εμάς μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του μετά από μια «δύσκολη» νύχτα ή ίσως με ένα σπυράκι που έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στην επιδερμίδα του προσώπου μας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως και σε πολλές άλλες, η εφαρμογή ενός stick concealer μπορεί να είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη. Ωστόσο, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι για να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί με τον κατάλληλο τρόπο.

Τοποθέτηση πάνω στην ατέλεια

Η πρώτη μέθοδος είναι να το χρησιμοποιήσουμε απευθείας από τη συσκευασία του πάνω στην ατέλεια, ασκώντας λίγη πίεση ώστε να «κολλήσει» στο δέρμα. Στη συνέχεια, απλώνουμε το προιόν με τα δάχτυλα, κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις μέχρι να καλυφθεί πλήρως η ατέλεια που θέλουμε να καμουφλάρουμε.

Με τη χρήση ενός μικρού πινέλου

Η δεύτερη μέθοδος εφαρμογής concealer γίνεται με τη χρήση πινέλου. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: Ανοίγουμε το προϊόν και παίρνουμε μια μικρή ποσότητα με το πινέλο μας κι έπειτα το εφαρμόσουμε στα σημεία όπου θέλουμε να καλύψουμε. Αυτή η μέθοδος μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το προϊόν με ισορροπημένο τρόπο και ταυτόχρονα να καλύψουμε περιοχές μεγαλύτερες από αυτές ενός απλού σπυριού. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι αυτή η μέθοδος είναι ιδανική εάν θέλουμε να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους ή να κρύψουμε τις καφέ κηλίδες στο δέρμα.

jenny.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ