Χάρης Δούκας: Ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα είναι και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας

Oλοκλήρωσε την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα

Την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα με συναντήσεις στην Βέροια, στην Αριδαία και στην Έδεσσα, ολοκλήρωσε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στη Βέροια, ο κ. Δούκας πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, όπου συναντήθηκε με το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρό της Στέργιο Διαμάντη και συζήτησαν τα προβλήματά της. Συγκεκριμένα, τονίστηκε η ανάγκη το νερό, να συνεχίσει να αποτελεί δημόσιο αγαθό καθώς και η διαφωνία του με τις υποχρεωτικές συγχωνεύσεις δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης-αποχέτευσης. Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση.

Στην Αριδαία, ο κ. Δούκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αλμωπίας Νικόλαο Παρούτογλου, με τον οποίον συζήτησαν το πρόβλημα των υποδομών στον πρωτογενή τομέα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Έδεσσα, όπου αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ιωάννη Τσεπκεντζή, με τον οποίον συζήτησαν την ανάγκη σύνδεσης της πόλης με τον κεντρικό οδικό άξονα, που θα επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση χιλιάδων πολιτών μεταξύ των κοντινών νομών.

Στη συνέχεια ο κ. Δούκας, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Έδεσσας-Αλμωπίας, όπου άκουσε τα προβλήματα της περιοχής. Συγκεκριμένα, τονίστηκαν τα υψηλά ποσοστά ανεργίας του νομού και η έλλειψη υποδομών, που σε συνδυασμό με το χαμηλό επίπεδο μισθών, δημιουργεί δυσμενείς συνθήκες σε χιλιάδες οικογένειες στο νομό Πέλλας.

Τέλος, ο κ. Δούκας, πραγματοποίησε ομιλία στην πόλη της Έδεσσας όπου μεταξύ άλλων τόνισε σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής: «Η πεποίθησή μου είναι,  ότι θα έχουμε μια πολύ μεγάλη συμμετοχή, γιατί εσείς μπορείτε ξανά να δημιουργήσετε κινηματικές διαδικασίες, να ενώσετε δυνάμεις και να μεταφέρετε το μήνυμα της ελπίδας. Και ξέρετε πολύ καλά, καθώς το ζείτε καθημερινά, ότι η ελπίδα αυτή δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται μέσα από μεγάλους αγώνες, τους οποίους δίνετε, και θέλω να τους δώσουμε και μαζί για ακόμη μία φορά. Αν το κάνουμε αυτό, είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα είναι και ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, όποτε και εάν γίνουν εκλογές, αλλάζοντας την κατεύθυνση της Ελλάδας».

Αυτήν την εβδομάδα ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία του σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο:

Στο Νότιο Τομέα Αθηνών, στον Άγιο Δημήτριο, την Τρίτη 10/9, στις 20:30, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 187-189.

Στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, στη Φιλοθέη, την Τετάρτη 11/9, στις 21:00, στο Sablo Cafe,     Θράκης 2.

Στην Ιτέα Φωκίδας, την Πέμπτη 12/9, στις 18:30, στο Molos Cafe, 28ης Οκτωβρίου 55.

Στη Λαμία Φθιώτιδας, την Πέμπτη 12/9, στις 20:30, στο Ξενοδοχείο Σαμαράς, Αθανασίου Διάκου 14.

Στο Ναύπλιο Αργολίδας, την Παρασκευή 13/9, στις 20:00, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, 25ης Μαρτίου 6.