Ρένια Λουιζίδου για «Απαράδεκτους»: Στενάχωρη η ανάμνηση όταν έχει να κάνει με τον Βλάσση Μπονάτσο

«Η ανάμνηση από τους “Απαράδεκτους” δεν είναι στενάχωρη, όχι, είναι χαρούμενη. Περνούσαμε ωραία. Στενάχωρη είναι μόνο όταν έχει να κάνει με τον Βλάσση (Μπονάτσο)», ανέφερε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξιστορώντας όσα θυμάται από εκείνα τα χρόνια, οπότε και συμμετείχε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι περίεργο και αυτό. Δηλαδή τώρα είμαστε πια σε μια φάση που βλέπεις πράγματα και λείπουν μερικοί από αυτούς που ήσασταν μαζί (…) Δεν συνηθίζεται αυτό άμα είναι άνθρωποι τόσο έντονοι, όπως ήταν ο Βλάσσης. Δεν ήταν και ένας άνθρωπος που μπορούσε να περάσει στο ντούκου ούτε για τρία δευτερόλεπτα. Στο ντούκου εννοώ χαμηλών τόνων. Δηλαδή το πρώτο πράγμα που σου έρχεται σαν μνήμη από τους Απαράδεκτους είναι ο Βλάσσης να κάνει φασαρία».

Ενώ πρόσθεσε:

«Στο γύρισμα τον θυμάμαι να μιλάει, να γελάει, να φεύγει, να τον τραβάνε να ‘ρθει να κάνει πλάνο, να παραγγέλνει σουβλάκια. Το πρώτο δηλαδή που χαρακτηρίζει αυτή την ατμόσφαιρα της δουλειάς είναι ο ίδιος ο Βλάσσης»

«Ο Γιάννης Μπέζος με είπε “αστροπελέκι” κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και έμεινε» είπε ακόμα η ίδια.

«Στο σίριαλ που έκανα την καλόγρια ακούσαμε πολλά λόγω θρησκευτικού περιεχομένου» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφέρθηκε στις αντιδράσεις ορισμένων τηλεθεατών, που δυσαρεστήθηκαν με τον ρόλο της καλόγριας, τον οποίο είχε στο σίριαλ, «Φόνοι στο Καμπαναριό». Όπως είπε τόσο εκείνη, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δέχονταν μηνύματα από κόσμο που τις κατέκρινε για το γεγονός ότι υποδύονταν τις μοναχές.

«Μας την έπεσαν πολύ, με κράξιμο, βρήκαν τα τηλέφωνά μας, τα mail μας. Μας έστελναν και σε εμένα και στην Ελισάβετ ότι “αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή και τι είναι αυτά που κάνετε”» ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

https://www.ertnews.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ