Τα λάθη στο μακιγιάζ που τονίζουν κάθε ατέλεια της επιδερμίδας

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη με το μακιγιάζ. Κάποια από τα πιο συχνά είναι να τοποθετείς το eyeliner και το ρουζ λίγο πιο χαμηλά από εκεί που θα έπρεπε ή τη σκιά ματιών λίγο ψηλά. Αλλά τα μικρά λάθη στο μακιγιάζ μπορούν να οδηγήσουν στην ανάδειξη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ή να ρίξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου αντί να τα ανορθώσουν. Ποιες είναι οι τρεις πιο σημαντικές κινήσεις που πρέπει να προσέχεις στο μακιγιάζ;

H προετοιμασία περιποίηση δέρματος

Η ρουτίνα του μακιγιάζ ξεκινά με καλή προετοιμασία της επιδερμίδας. Αυτό το στάδιο έχει σκοπό να προετοιμάσει συνολικά το δέρμα, αλλά κυρίως να απαλύνει και να ενυδατώσει ξηρά σημεία της, τα οποία μπορούν να γίνουν ακόμα πιο εμφανή μετά την εφαρμογή του foundation και του concealer.

To foundation

Η μεγάλη ποσότητα foundation αντί να τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας, καταλήγει να αποκαλύπτει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Στις περισσότερες συνθέσεις foundation αρκούν 2-3 pumps για να καλύψουν επαρκώς την επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου.

Το σκούρο κραγιόν

Οι πολύ σκούρες αποχρώσεις κραγιόν είναι «απαγορευτικές» για γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή της. Παράλληλα, κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο μικρά και λιγότερο φρέσκα και σαρκώδη.

jenny.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ