Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ζει η Σπέτσι ζήτησε από τους κηδεμόνες να “ξεφορτωθούν” την γάτα αν θέλουν να μείνουν στο διαμέρισμα

Και πάνω που πήγαιναν όλα καλά για την γατούλα των Σπετσών στο νέο της σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα, η μαμά της, Κοκό Γκοζλάν ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα μετά από απαίτηση της σπιτονοικοκυράς να φύγει η Σπέτσι από το διαμέρισμα.

Ειδικότερα, η μαμά της Σπέτσι με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνει τους ακόλουθους της ότι η σπιτονοικοκυρά ζήτησε από το ζευγάρι να “ξεφορτωθούν” τη γάτα αν θέλουν να παραμείνουν στο διαμέρισμά τους. Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, η Γκοζλάν αρνήθηκε και τους δόθηκε 7 ημέρες περιθώριο για να φύγουν.

Στην ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα: «Η ιδιοκτήτρια μας μάς ζήτησε να “ξεφορτωθούμε” τη γάτα αν θέλουμε να παραμείνουμε στο διαμέρισμά μας. Προφανώς αυτό δεν γίνεται, οπότε μας έδωσε 7 ημέρες για να φύγουμε. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα! Σας αγαπάμε και σας κρατάμε ενήμερους».

Δεν έχει δηλώσει το λόγο που η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος δεν επιθυμεί τη γάτα στο σπίτι, ωστόσο αυτό που κρατάμε είναι το γεγονός ότι οι κηδεμόνες της οι οποίοι έχουν και δύο σκυλάκια, δεν δέχτηκαν να εγκαταλείψουν την Σπέτσι που πέρασε μεγάλο σοκ όταν βρέθηκε στη θάλασσα και κινδύνεψε να πνιγεί.

«Προφανώς θα μείνουμε όλοι μαζί ως οικογένεια και αν δεν θέλει την Σπέτσι θα φύγουμε όλοι μαζί», γράφει ενώ επισημαίνει ότι θα απέχει για λίγο καιρό από το Instagram μέχρις ότου βρουν νέο σπίτι.

Η Κοκό Γκοζλάν σε μία επόμενη ανάρτηση ενημερώνει ότι βρίσκονται ήδη στη διαδικασίας εύρεσης νέου σπιτιού και ευχαριστεί τους ακόλουθους για τα λόγια συμπαράστασης.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια και την ενθάρρυνση. Είδαμε μερικά σπίτια σήμερα και συνεχίζουμε να ψάχνουμε αύριο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!»

https://www.pet-in.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ