Πάτρα: Ολοκληρώνεται απόψε το 2ο Διεθνές Χορευτικό Αντάμωμα

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΏΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ “ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ”

 

 

Δεκάδες φίλοι των λαϊκών και παραδοσιακών χορών βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου στον πολυχώρο της “Ιχθυόσκαλας” για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων του Διεθνούς Χορευτικού Ανταμώματος που διοργανώνει το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου της Πάτρας.

 

Το κοινό απόλαυσε χορούς από την Ήπειρο, τις Κυκλάδες,, τη Θράκη, την Κέρκυρα, και την Ανατολική Ρωμυλία τους οποίος παρουσίασαν αντίστοιχα το  Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πάτρας, ο Σύλλογος Γυναικών Αγ Βασιλείου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άνω Συχαινών, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Διακοπτού και ο Σύλλογος Γυναικών Τράπεζας «Σύβαρις».

 

Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης για δευτερη ημέρα παρακολούθησε τα δρώμενα  και απύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ παρέδωσε αναμνηστικά δώρα στα συγκροτήματα. Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος των Χορευτικού Χρήστος Γιαννόπουλος απύθυνε σύντομο χαιρετισμό

 

Το παρών έδωσαν επίσης αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Το 2ο Διεθνές Χορευτικό Αντάμωμα που διοργανώνεται από το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου της Πάτρας συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου με την εμφάνιση των εξής Χορευτικών Σχημάτων:

 

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πάτρας (Χοροί από Τζιά – Σέριφο – Νάξο)

Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Ο ΠΕΙΡΟΣ» (Χοροί από την Μακεδονία)

Λαϊκό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας (Χοροί από Κεφαλονιά & Κύθηρα)

Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πάτρας (Χοροί από Κρήτη)

 

Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων του 2ου Διεθνούς Χορευτικού Ανταμώματος είναι δωρεάν.

Ώρα έναρξης 21.15