Η πραγματική διαφορά ανάμεσα στο ρουζ και το bronzer

Το ρουζ και το bronzer είναι δύο από τα πιο απαραίτητα προιόντα ομορφιάς στο νεσεσέρ του μακιγιάζ μας, καθώς προσφέρουν διάσταση και χρώμα υγείας στο πρόσωπό μας. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι εξυπηρετούν παρόμοιους σκοπούς, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται - και η εμφάνιση που επιτυγχάνουν - μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Ανάλογα με την περίσταση, το σχήμα του προσώπου και τη διάθεσή μας, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο να χρησιμοποιήσουμε.

Εάν θέλουμε να προσθέσουμε ζεστασιά στο δέρμα μας, το bronzer επιτύχει αμέσως. Εάν επιθυμούμε ένα πιο ποπ χρώμα, η εφαρμογή ρουζ στα μήλα των ζυγωματικών μας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όταν το ρουζ και το bronzer φοριούνται μαζί, δημιουργούν ένα ακαταμάχητο δίδυμο.

Bronzer vs Blush

Στην πραγματικότητα, το bronzer είναι ρουζ, αλλά το ρουζ δεν είναι bronzer. Τόσο το bronzer όσο και το ρουζ συνεργάζονται για να επαναφέρουν τη «ζωή» στην επιδερμίδα. Το bronzer προσθέτει μια sunkkissed ζεστασιά στο δέρμα, ενώ το ρουζ χρώμα υγείας και φρεσκάδας.

Αν θέλουμε μια ζεστή λάμψη, το bronzer μπορεί να μας βοηθήσει να το επιτύχουμε, αρκεί να δώσουμε προσοχή στο φινίρισμα. Το σημαντικό είναι να επιλέγουμε μια φόρμουλα που εμπεριέχει κομψή και λεπτοκομμένη λάμψη. Περνώντας ελαφρά το bronzer στο πρόσωπο με ένα αφράτο πινέλο μακιγιάζ μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το απόλυτο λαμπερό χρώμα ζεστασιάς, ιδανικό για αυτή την εποχή.

jenny.gr