Δυτ. Ελλάδα: Με πολλές συλλήψεις το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για φοροδιαφυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δυο ατόμων για παράβαση στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και όμοια καταστήματα

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα, συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, παραβιάζοντας παράλληλα το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Σύλληψη ενός ενήλικου και δυο ανηλίκων για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Πηνειού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ενήλικος ημεδαπός και δυο ανήλικοι,  ηλικίας 15 και 14 ετών, διότι χθες το μεσημέρι, έσπασαν παράθυρο σταθμευμένου αυτοκίνητου, σε παραλία του Πηνειού  και αφαίρεσαν  τρεις τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και επιταγές σίτισης,  συνολικής άξιας 150 ευρώ.

Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι κάνοντας χρήση της μιας κλεμμένης τραπεζικής κάρτας, του παθόντα πραγματοποίησαν συναλλαγές αξίας 35 ευρώ, σε καταστήματα του Πηνειού. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού προέκυψε ότι ο 14χρονος προχθές το μεσημέρι, στην Ανδραβίδα, αφαίρεσε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο σε αγρόκτημα σε περιοχή του Πηνειού, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός μήνα για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 13χρονος, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν 12χρονο,  αφαίρεσαν από περίπτερο ημεδαπού άνδρα στο Μεσολόγγι πέντε ηλεκτρονικά τσιγάρα, αξίας (50) ευρώ. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του 13χρονου προέκυψε ότι δεν είχε προβεί σε έκδοση  δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.