Ολυμπιακός: Τρέχει... για Ποντένσε και Όρτα

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνουν οι υποθέσεις των Ντανιέλ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα για τον Ολυμπιακό, που θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή των δύο Πορτογάλων το συντομότερο δυνατό. Οι δύο περιπτώσεις έχουν δυσκολίες, λόγω της σκληρής διαπραγματευτικής στάσης που έχουν Γουλβς και Μπράγκα αντίστοιχα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υπομονή και σύμμαχο την ξεκάθαρη επιθυμία των δύο παικτών να επιστρέψουν στο λιμάνι.

Για την υπόθεση του βραχύσωμου εξτρέμ πιθανώς να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Η Γουλβς ολοκλήρωσε την περιοδεία της στις ΗΠΑ και επιστρέφει στη βάση της, όπου προπονείται μόνος του ο Ποντένσε. Η πλευρά του 28χρονου άσου είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να πιέσει να επισπευτούν οι διαδικασίες για την πώλησή του στον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο παίκτης έχει διαμηνύσει πως δεν θέλει να πάει πουθενά αλλού και να ακούσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Όσον αφορά στον Όρτα, όλα εξαρτώνται από τη στάση της Μπράγκα, η οποία αύξησε τις αξιώσεις της (προκειμένου να δώσει και το ποσοστό μεταπώλησης που είχε η Λος Άντζελες FC) ενώ φαινόταν πως είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Κι εδώ η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρη και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal.

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που την Πέμπτη θα δώσουν το πρώτο φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Νότιγχαμ. Σε αυτό το ματς είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Στάμενιτς, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αντίθετα, αμφίβολο είναι αν θα παίξει ο Ελ Κααμπί, που δεν πρόκειται να μπει αν δεν είναι στο 100% μετά το πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ δύσκολα θα δούμε και τον Ντάνι Γκαρθία.

sport-fm.gr