Το νέο πρωινό της Φαίης Σκορδά και ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Δεν αποχωρίζονται τα κινητά τους τηλέφωνα -κάποιοι ακόμη και τα laptop τους ή τα χειρόγραφα notebooks τους (οι παλαιότεροι)- λαμπερά πρόσωπα της μικρής οθόνης και στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών όλων των βαθμίδων (από διευθυντές έως βοηθοί αρχισυντάκτες) στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι περισσότερες εκκρεμότητες έκλεισαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αλλά παραμένουν προς διευθέτηση λεπτομέρειες σημαντικές σε κάποιες περιπτώσεις. Και ως γνωστόν – πολλώ δε μάλλον στην τηλεόραση – «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Στην τελική ευθεία το νέο πρωινό της Φαίης Σκορδά

Ίσως και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου να εκδοθεί δελτίο τύπου που θα ανακοινώνει την έλευση της Φαίης Σκορδά στο Mega. Τυπικά το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ έληξε στις 31 Ιουλίου.

Ξεχωριστό δελτίο τύπου θα εκδοθεί και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο του οποίου το συμβόλαιο με το Mega έληξε και ανανεώθηκε. Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική ωστόσο βρίσκεται σε διαρκείς επικοινωνίες με τους συνεργάτες της και κυρίως με τη νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Άννα Ορφανουδάκη για το στήσιμο της πρωινής εκπομπής του Mega.

Πάνω στο τραπέζι όπως πρώτο είχε γράψει το Reader παραμένει ο τίτλος «Πρωινό mou» που διατηρείται στην ταινιοθήκη του Mega ωστόσο εξετάζονται και άλλες εναλλακτικές.

Όσον αφορά στο πάνελ θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα σε ρόλο βασικού σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Επίσης φαίνεται πως «κλειδώνει» και η Νάνσυ Νικολαϊδου που είχε παρουσία τις τρεις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναζητούνται ένα με δύο ακόμη άτομα ενώ η σύνθεση της συντακτικής ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η εκπομπή θα ξεκινά στις 9.30 το πρωί (ίσως και λίγο νωρίτερα αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες) και θα έχει και ενημέρωση. Θα είναι δηλαδή infotainment.

Τη στήλη των ζωδίων θα έχει η Βίκη Παγιατάκη ενώ δεν έχει κλειδώσει ακόμη το πρόσωπο στην ενότητα της μαγειρικής με τα δύο ονόματα που ακούγονται έντονα να είναι αυτά του Βασίλη Καλλίδη και του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Παρουσία στην εκπομπή θα έχει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λόγω της ευρύτερης συνεργασίας της με την Alter Ego αλλά όχι καθημερινή.

reader.gr