Ενδοοικογενειακή βία: Πώς κατάφερε η 32χρονη να ξεφύγει μαζί με τα 5 παιδιά της από το σπίτι-κολαστήριο του συντρόφου της – Τον γνώρισε μέσω διαδικτύου

Στο Διδυμότειχο

Έπειτα από περίπου έναν μήνα που ήταν φυλακισμένη στην κατοικία του συντρόφου της στο Διδυμότειχο, που την χτυπούσε και την βίαζε, η 32χρονη γυναίκα βρήκε την ψυχική δύναμη να σταθεί στα πόδια της, και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ώστε να ξεφύγει από το σπίτι-κολαστήριο μαζί με τα 5 παιδιά της, βάζοντας ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε.

Από τις 10 Ιουλίου έως και σήμερα, ο σύντροφός της, με τη χρήση σωματικής βίας την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της, στερώντας με αυτόν τον τρόπο την ελευθερία της. Μάλιστα, επανειλημμένως, την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων, με τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 32χρονη κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής του συντρόφου της, και να ανοίξει την πόρτα για την σωτήρια της. Γείτονες της περιοχής, άκουσαν τις φωνές της και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ εκείνη φέρεται να βρήκε «καταφύγιο» μαζί με τα παιδιά της σε ένα ψητοπωλείο.

Όταν έφτασε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ., αντίκρισε μία γυναίκα βαριά χτυπημένη σε όλο της το σώμα, στο πρόσωπο και στα χέρια. Η ίδια, σε κατάσταση σοκ, κατήγγειλε τις φρικιαστικές στιγμές που ζούσε με τον σύντροφό της και ανέφερε πως εκείνος ευθύνεται για τα σοβαρά τραύματά της. Αμέσως, η αστυνομία την μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Τον γνώρισε μέσω διαδικτύου – Γνωστός στις Αρχές

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή του panic button, καθώς δεν έχει κινητό. Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή, και να οδηγηθεί για την ασφάλειά της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και είχε αποκτήσει τα 5 παιδιά με άλλον σύντροφο, και ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι του 35χρονου, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Σημειώνεται πως ο σύντροφός της είναι γνωστός στις Αρχές της περιοχής, καθώς είχε απασχολήσει ξανά την αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος άλλης γυναίκας, για το οποίο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και σήμερα αναζητείται και πάλι στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

ΠΗΓΗ