Ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις το αδιάβροχο μακιγιάζ

Αν αγαπάς το μακιγιάζ κι έχεις συνηθίσει να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη μόνο με αυτό, είναι πολύ πιθανό να βάφεσαι ακόμα και το καλοκαίρι στις διακοπές σου. Θέλεις να αισθάνεσαι όμορφη και περιποιημένη όπου κι αν βρίσκεσαι. Αυτή την περίοδο, ίσως έχεις αντικαταστήσει και τις φόρμουλες των προϊόντων που χρησιμοποιείς με άλλες που αντιστέκονται στο νερό και την υγρασία, χαρίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου, γνωρίζεις όμως τον τρόπο να αφαιρείς σωστά το αδιάβροχο μακιγιάζ από το δέρμα σου, καθώς και από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών;

Η εξειδικευμένη φόρμουλα

Ενώ μερικά από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού προσώπου μπορεί να είναι σε θέση να διαλύσουν ορισμένες αδιάβροχες φόρμουλες, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσεις το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για το ντεμακιγιάζ του προσώπου και των ματιών.

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ

Σε αυτό το στάδιο, φυσικά και θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις δίσκους ντεμακιγιάζ μιας χρήσεως. Επενδύοντας όμως σε επαναχρησιμοποιούμενους βαμβακερούς δίσκους ανακαλύπτεις πόσο πιο αποδοτικό είναι το αποτέλεσμα του ντεμακιγιάζ, ενώ παράλληλα συμβάλλεις σε μια περισσότερο φιλική προσέγγιση ομορφιάς για το περιβάλλον.

Ο χρόνος πάνω στα βλέφαρα

Για το ντεμακιγιάζ της αδιάβροχης μάσκαρα, εμποτίζεις τους επαναχρησιμοποιούμενους δίσκους με γενναιόδωρη ποσότητα από το εξειδικευμένο προϊόν ντεμακιγιάζ και τους τοποθετείς απαλά στα βλέφαρα για 1-2 λεπτά. Με τον τρόπο αυτό, η φόρμουλα του ντεμακιγιάζ διασπά τη σύνθεση της αδιάβροχης μάσκαρα και την αφαιρεί πλήρως από τις βλεφαρίδες.

Ευγενικές κινήσεις

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να είσαι αρκετά προσεκτική. Δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές, απότομες και έντονες κινήσεις, ειδικά στην εύθραυστη περιοχή των ματιών.

jenny.gr