Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου

Κριός

Κριέ η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, άρα να περιμένεις ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου αξία και την οικονομική σου κατάσταση. Η επιθυμία σου για απόλαυση κι απόκτηση περισσότερων πόρων είναι εντονότερη σήμερα. Δώσε προτεραιότητα στις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, αφιερώνοντας χρόνο σε χόμπι και δημιουργικές ασχολίες που σε χαλαρώνουν. Επίσης, φρόντισε να βελτιώσεις την οικονομική σου διαχείριση.

Ταύρος

Σήμερα Ταύρε, η Δευτέρα με την Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, φέρνοντας προκλήσεις που αφορούν την προσωπική εικόνα σου και την οικογενειακή σου ζωή. Το ενδιαφέρον σου για ασφάλεια και άνεση εντείνεται. Δώσε προτεραιότητα στη δημιουργία ενός αρμονικού και υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος χωρίς, όμως, να παραμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Μικρές πράξεις, όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή η απόλαυση ενός αγαπημένου γεύματος, μπορούν να κάνουν θαύματα για την ψυχική σου ευεξία.

Δίδυμος

Σήμερα Δίδυμε, Δευτέρα, με τη Σελήνη από τον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, οπότε κι εσύ το ρίχνεις στην εσωτερική σου αναζήτηση και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η ανάγκη σου για εσωτερική γαλήνη και ανανέωση μπορεί να είναι πιο έντονη σήμερα. Δώσε προτεραιότητα στην ψυχική σου ευεξία και προσπάθησε να βρεις χρόνο για να χαλαρώσεις και να ανασυγκροτηθείς. Η ανάγνωση ενός καινούριου βιβλίου, ο διαλογισμός ή ένας περίπατος θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία και την ισορροπία που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, τη Δευτέρα, η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και θέτει σε κρίση τις φιλίες και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Δώσε προτεραιότητα στις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς η υποστήριξη από τους φίλους σου μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο ασφαλής σε υλικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η δημιουργία ενός υποστηρικτικού και αρμονικού κοινωνικού δικτύου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ημέρας υιοθετώντας πιο σταθερές αξίες.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, συγκρούει την προσωπική σου εικόνα με την επαγγελματική σου ζωή. Θα νιώσεις ότι οι επαγγελματικές απαιτήσεις σου δεν αφήνουν αρκετό χρόνο για να απολαύσεις τα χόμπι σου ή τη σχέση σου. Απαιτείται να βρεις μια ισορροπία που θα σου επιτρέπει να είσαι παραγωγικός στη δουλειά και ταυτόχρονα να διατηρείς την αρμονία στα προσωπικά σου. Μάλιστα, η ανάγκη σου για αναγνώριση και επιτυχία είναι πιο έντονη σήμερα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε η Δευτέρα έφτασε και μαζί της η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Εκτιμάται ότι θα ασχοληθείς ενεργά με τις πνευματικές σου επιδιώξεις, αναζητώντας νέα γνώση. Η κατανόηση και η υποστήριξη από τον σύντροφό σου θα βοηθήσουν στη μείωση των εντάσεων. Αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις την ενέργειά σου, και να σκεφτείς βαθύτερα τα προσωπικά σου όνειρα και στόχους

Ζυγός

Ζυγέ, η Δευτέρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, ενεργοποιεί τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, μα και φοβίες. Δώσε προτεραιότητα στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και προσπάθησε να ενισχύσεις τους δεσμούς σου με αυτούς που σε στηρίζουν. Αφιέρωσε χρόνο για να συναντηθείς με φίλους και να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η υποστήριξη από το κοινωνικό σου δίκτυο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ημέρας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Σκορπιός

Αγαπημένε Σκορπιέ, η Δευτέρα, η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου και την επαγγελματική σου ζωή. Μικρές πράξεις προσωπικής φροντίδας να σε ανεβάζουν ψυχολογικά και θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου, όπως η απόλαυση ενός αγαπημένου γεύματος ή η ενασχόληση με ένα χόμπι που αγαπάς. Δώσε προτεραιότητα στις προσωπικές σου σχέσεις και προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα υποστηρικτικό και αρμονικό περιβάλλον γύρω σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Δευτέρα, η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, με ανατροπές στη ρουτίνα και τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου. Θέλεις να τακτοποιήσεις αρκετά από τα πράγματα που απασχολούν το μυαλό σου, αλλά ταυτόχρονα θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες και να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα. Αυτές οι δύο ανάγκες αντικρούονται και μόνο με σωστή οργάνωση μπορείς να τα καταφέρεις. Πρόσεξε, όμως, γιατί η επιθυμία σου να κάνεις τόσο πολλά θα καταλήξει να σε στρεσάρει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι σήμερα Δευτέρα, Αιγόκερε, αλλά παρόλο που είναι φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, το τετράγωνό της με την Αφροδίτη σε φέρει σε εσωτερική σύγκρουση. Η επιθυμία σου να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να εκφράσεις των εσωτερικό σου κόσμο σαμποτάρεται από κάποιες ανασφάλειες που έκρυβες καιρό τώρα κάτω απ’ το χαλί! Μείνε ειλικρινής με τον εαυτό σου κι απόφυγε τη σκληρή αυτοκριτική.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα Δευτέρα και η Σελήνη από τον Ταύρο σε δυσκολεύει λιγάκι με το τετράγωνό της με την Αφροδίτη. Η επιθυμία σου να γίνεις πιο δημιουργικός κι εκφραστικός αντικρούεται από κάποιες ανασφάλειες ή την επικριτική συμπεριφορά ενός οικογενειακού προσώπου. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να σαμποτάρουν το συναισθηματικό σου κόσμο. Πάντως, η γοητεία σου είναι ελαφρώς αυξημένη κι εκπέμπεις ένα μυστήριο στους άλλους.

Ιχθύς

Σήμερα Δευτέρα, αγαπητέ Ιχθύ κι εσύ με την Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, διακρίνεσαι από πολύ πείσμα σχετικά με τις απόψεις σου. Παραμένεις αμετακίνητος και δεν προβάλλεις καμία διάθεση να βρεις μέση λύση με τον περίγυρό σου. Η δύσκολη όψη της ημέρας υποδηλώνει ότι δεν αισθάνεσαι ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, οπότε απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις, για να αποτρέψεις μικρά ατυχηματάκια απροσεξίας.

https://www.athensmagazine.gr/