Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βούρκωσε η Άννα Ντουντουνάκη μετά τον αποκλεισμό της

«Πίστεψα ότι μπορώ να το γυρίσω»

Φανερά απογοητευμένη εμφανίστηκε στις δηλώσεις που έκανε η Άννα Ντουντουνάκη το Σάββατο 27 Ιουλίου, μετά τον αποκλεισμό της από τον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στα 100μ. πεταλούδα γυναικών.

Στο αγώνισμα συμμετείχαν δύο Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον επιθυμητό χρόνο. Συγκεκριμένα, η Άννα Ντουντουνάκη με 58.14 τερμάτισε 7η στην 3η σειρά και κατετάγη 19η στο σύνολο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννα Ντουντουνάκη μετά τον αποκλεισμό της

«Δεν είμαι ικανοποιημένη, δεν πέρασα στον ημιτελικό. Είχα έρθει με άλλους στόχους εδώ. Είχα δουλέψει πάρα πολύ και εγώ και ο προπονητής μου και όλη η ομάδα. Δυστυχώς, δεν βγήκε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω γιατί. Πραγματικά πιστεύω ήταν στις δυνατότητες μου το να περάσω στον ημιτελικό και ήθελα και κάτι παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Πίστεψα, ότι μπορώ στο τέλος να την γυρίσω. Τελικά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε. Προχωράμε», είπε αρχικά η Άννα Ντουντουνάκη.

Με τη συγκίνηση να φαίνεται στο βλέμμα της η Ντουντουνάκη συνέχισε: «Έχω δουλέψει για πολύ περισσότερα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν καταφέρνω να βγάλω τον καλό μου εαυτό και σίγουρα με στενοχωρεί όλο αυτό. Γενικά, ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση η φετινή χρονιά. Ξεκίνησε πολύ καλά και μετά που τραυματίστηκα τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Λείπω περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι μου σε προετοιμασίες για να μπορέσω να φτάσω εδώ έτοιμη. Πίστευα, ότι ήμουν έτοιμη. Ένιωθα καλά. Δεν ξέρω τι έγινε και δε βγήκε αυτό που ήθελα. Στεναχωριέμαι πολύ, αλλά έχω έρθει συνειδητοποιημένη και μπορώ να προχωρήσω παρακάτω, θεωρώ».

 

ΠΗΓΗ