Έπεσε τμήμα της οροφής στο αεροδρόμιο του Αράξου!

Καθημερινές, σχεδόν, είναι πλέον οι αφίξεις στο αεροδρόμιο του Αράξου, ωστόσο υα προβλήματα στους χώρους υποδοχής και όχι μόνο δεν μειώνονται,

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου τις προάλλες έπεσε τμήμα της οροφής, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κανείς, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν τουρίστες.
Το πρόβλημα ήταν γνωστό στους υπαλλήλους αφού εκεί υπήρχε ένα κλιματιστικό και λόγω της υγρασίας το κομμάτι της οροφής ήταν έτοιμο να πέσει, όπως και έγινε παρά τις επικλήσεις των ανθρώπων του αεροδρομίου προς τους αρμοδίους, δεν έγινε κάτι.

Όμως αυτό είναι το λιγότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα σε υποδομές του αεροδρομίου είναι τεράστια. Ανά πάσα στιγμή εφόσον πέσει το ρεύμα το αεροδρόμιο του Αράξου θα νεκρωθεί αφού δεν λειτουργούν οι διακόπτες μεταγωγής που δίνουν ρεύμα στις γεννήτριες.

Επίσης, η καθίζηση του εδάφους στον χώρο υποδοχής των πούλμαν δεν έχει επιδιορθωθεί, η προκήρυξη μόλις πριν από λίγες ώρες βγήκε στον αέρα και περιλαμβάνει και άλλα αεροδρόμια, κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες θα καθυστερήσουν.