H κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt, Shiloh, αποφάσισε να αλλάξει επώνυμο μετά από «επώδυνα γεγονότα»

Στα παιδιά των Angelina Jolie και Brad Pitt που επέλεξαν να αλλάξουν επώνυμο μετά την ενηλικίωσή τους προστίθεται η Shiloh, η οποία το ζήτησε στις 27 Μαΐου, όταν συμπλήρωσε τα 18.

Στην είδηση που κυκλοφόρησε, μάλιστα, σε διάφορες ιστοσελίδες, ότι η Shiloh αποφάσισε να «διαφημίσει» την αλλαγή ονόματος σε εφημερίδα, ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε ότι απλά ακολουθεί τη στάνταρ νομική διαδικασία: «Τα ΜΜΕ πρέπει να είναι πιο προσεκτικά όταν κάνουν ρεπορτάζ, ειδικά όταν αφορά έναν νέο ενήλικα, ο οποίος πήρε αυτόνομα μια σημαντική απόφαση μετά από επώδυνα γεγονότα και απλά ακολουθεί τη νομική διαδικασία.

»Η Shiloh Jolie δεν δημοσίευσε καμία “διαφήμιση”. Ως δικηγόρος της, σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια απαιτείται να δημοσιεύω οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος. Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε στους Los Angeles Times».

«Η Shiloh Jolie δεν δημοσίευσε καμία “διαφήμιση”. Ως δικηγόρος της, σύμφωνα με τον νόμο της Καλιφόρνια απαιτείται να δημοσιεύω οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος. Η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε στους Los Angeles Times».

Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής επώνυμου. «Η μόνη περίπτωση που δεν ολοκληρώνεται είναι αν ο αιτών έχει ποινικό μητρώο και προσπαθεί να αποφύγει ποινή ή ευθύνες. Ακόμα και αν έρθει ο Brad Pitt στο δικαστήριο και πει, για παράδειγμα, ότι η Shiloh αποξενώθηκε από εκείνον εξαιτίας της μητέρας της, καθώς η Shiloh δεν είναι πλέον ανήλικη μπορεί να επιλέξει όποιο όνομα θέλει».

Να θυμίσουμε ότι ο Pitt, σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια, ουσιαστικά «δεν έχει καμία επαφή» με τα ενήλικα παιδιά του, αλλά επισκέπτεται ακόμα τα ανήλικα. Με την Jolie έχουν αποκτήσει έξι παιδιά: τους Maddox, 22 ετών, Pax, 20 ετών, Zahara, 19 ετών, Shiloh, 18 ετών, και τα 16χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.