Η Κέιτ Μίντλετον κάνει σήμερα τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της

Θα βρεθεί στον τελικό των ανδρών στο Wimbledon

Τη δεύτερη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο να κάνει η Κέιτ Μίντλετον. Θα είναι παρούσα στο σημερινό (15.07.2023) τελικό ανδρών στο Wimbledon.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα παρευρεθεί στο τουρνουά τένις του Wimbledon την Κυριακή, όταν θα πραγματοποιηθεί ο τελικός των ανδρών, προκειμένου μάλιστα να κάνει την απονομή του τροπαίου.

Απαντες ήλπιζαν να δουν την πριγκίπισσα στο τουρνουά του 2024 και τελικά θα είναι εκεί για να δώσει το τρόπαιο είτε στον Νόβακ Τζόκοβιτς είτε στον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό των ανδρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν πάει έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, παρότι ο σύζυγός της θα είναι εκεί για να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό. Το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι δεν θα δει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να διαγωνίζεται στο Guards Polo Club στο Windsor Great Park και θα βρεθεί στo Wimbledon.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την είδηση ότι έχει καρκίνο στο Trooping the Color στις 15 Ιουνίου με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά της να είναι πλευρό της.

 

ΠΗΓΗ