Ξανθιά για πρώτη φορά: Όλα όσα πρέπει να περιμένεις ότι θα συμβούν στα μαλλιά σου

Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και διάθεση για αλλαγή. Κι αυτή η αλλαγή τις περισσότερες φορές ξεκινάει από τα μαλλιά μας, είτε όσον αφορά στο μήκος τους, είτε στο χρώμα τους. Αν λοιπόν βαρέθηκες τα φυσικά καστανά σου μαλλιά και σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να τολμήσεις αυτό το χρώμα που τόσο λάτρευες να μισείς – το ξανθό - είμαστε εδώ για να σε προετοιμάσουμε πριν από αυτή τη μεγάλη μεταμόρφωση.

Πώς να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου

Πριν από το πρώτο ραντεβού στο κομμωτήριο, πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα μαλλιά σου είναι έτοιμα για επεξεργασία. Λούσε καλά και περιποιήσου τα μαλλιά σου την προηγούμενη μέρα ή δύο ημέρες πριν. Το λούσιμο των μαλλιών την ίδια μέρα μπορεί να ευαισθητοποιήσει το τριχωτό της κεφαλής. Παράλληλα όμως, η έκκριση φυσικών ελαίων και η συσσώρευση ρύπων και προιόντων styling μπορεί να εμποδίσουν τη δράση του ντεκαπάζ ή της βαφής.

Το ραντεβού στο κομμωτήριο

Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμβεί κατά την άφιξή σου στο κομμωτήριο είναι να συζητήσεις με τον κομμωτή σου για τον τόνο ξανθού που ταιριάζει ιδανικά με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Έπειτα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής χρώματος.

Πώς να περιποιηθείς τα μαλλιά σου μετά τη βαφή

To ξανθό είναι ένα πολύ απαιτητικό χρώμα μαλλιών. Αφενός γιατί ταλαιπωρεί αρκετά τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής, αφετέρου γιατί χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για τη συντήρησή του. Επομένως, χρειάζεται να επιλέξεις μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων με επανορθωτική δράση που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την περιποίηση των ξανθών μαλλιών.

jenny.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ