Πάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά ΦΩΤΟ

Δύο ημέρες μετά την εκκένωσή του το Καραμανδάνειο επαναλειτουργεί

Δύο ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας και κινδύνεψε να καεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, τίθεται σε επαναλειτουργία.

Το νοσηλευτήριο υποδέχεται και πάλι από σήμερα το πρωΐ τους μικρούς ασθενείς και τίθενται πάλι σε πλήρη λειτουργία όλα τα τμήματά του , ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει , δεχόμενο περιστατικά από ολόκλητη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.

Από χθες οι εργαζόμενοι , μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτ΄ριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Ενώ γινότασν έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων "ευαίσθητων" σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς , εργαζόμενους και γιατρούς. 

Πλέον η φωτιά θα αποτελεί για όλους μια εφιαλτική ανάμνηση ,που όπως επισημαίνουν οι εργαζέμνοι θα πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως ο χώρος από νέους κινδύνους.