Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου;

Κριός

Η Δευτέρα, Κριέ, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία χαρίζει πολλαπλές δυνατότητες. Η μέρα σου φέρνει θετικές εκπλήξεις και ευκαιρίες για επικοινωνία και οικονομική ανάπτυξη. Ακούς ξαφνικά νέα από οικογενειακά πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η ενέργεια της ημέρας ευνοεί την οργάνωση και την επίτευξη στόχων, προσφέροντάς σου νέες ευκαιρίες. Το να κοινωνικοποιηθείς ή να κανονίσεις σημαντικές συναντήσεις είναι επίσης καλή ιδέα.

Ταύρος

Σήμερα Δευτέρα, Ταύρε, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία φέρνουν θετική ενέργεια και ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι μια μέρα που θα νιώσεις ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Είσαι υπεύθυνος για όσες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και βάζεις τα δυνατά σου ώστε να είναι θετικές. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, όμως τείνεις να είσαι λίγο πιο αφελής.

Δίδυμος

Η Δευτέρα, Δίδυμε, είναι μία ημέρα δυναμική, αφού η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία φέρνουν ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και οικονομική ευημερία. Χαρακτηρίζεσαι από αστείρευτη δημιουργικότητα που σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα είσαι αισιόδοξος και τα vibes σου είναι τόσο θετικά που ενθαρρύνεις ασυνείδητα τον κόσμο γύρω σου να σε υποστηρίξει ώστε να επιτύχεις τα όνειρά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Δευτέρα έφτασε με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία. Η μέρα φέρνει θετική ενέργεια και ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη αλλά και γνωριμίες ή δυνατότητα να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες. Η ημέρα ενισχύει την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Το να στραφείς προς φίλους και γνωστούς για βοήθεια στα προσωπικά ή επαγγελματικά είναι μία καλή λύση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, μπορεί να είναι Δευτέρα σήμερα, αλλά η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία φέρνουν θετική ενέργεια και ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Είναι μια μέρα γεμάτη δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ιδανική για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.. Μαζί, φροντίζεις να κινηθείς προσεκτικά και ‘κάτω από το τραπέζι’, αποφεύγοντας τυχόν ανατροπές στα πλάνα σου. Δεν παραμελείς, όμως την προσωπική σου ζωή και βρίσκεις χρόνο για τα φιλαράκια σου.

Παρθένος

Η Δευτέρα, Παρθένε, είναι ευνοϊκή για εσένα, γιατί η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία δίνουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Έφτασε μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα, επιτρέποντάς σου να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με επιτυχία. Μπορείς να ολοκληρώσεις κάποιες συμφωνίες σου ή να διαπραγματευτείς για κάτι σημαντικό με επιτυχία. Εναλλακτικά, μπορείς να πας ένα ανανεωτικό ταξιδάκι.

Ζυγός

Δευτέρα, Ζυγέ, και η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία που φέρνουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία, τη γνώση, την επέκταση, τον πειραματισμό με νέες εμπειρίες και τη δημιουργικότητα, επιτρέποντάς σου να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με ευκολία. Μπορείς να κάνεις μία επιτυχημένη επέκταση πάνω σε έναν τομέα που σε απασχολεί και το επινοητικό μυαλό σου θα διαχειριστεί τις ανατροπές έξυπνα.

Σκορπιός

Έφτασε η Δευτέρα, Σκορπιέ, όπου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία φέρνουν ευκαιρίες στα ερωτικά, τα εργασιακά καθώς και την ψυχική σου ηρεμία. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα, επιτρέποντάς σου να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με επιτυχία. Οι αστρολογικές συγκυρίες υποδηλώνουν ότι αναζητείς -και τελικά θα έχεις- ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Παράλληλα, οι σημαντικές επαφές είναι μέρος του σημερινού σεναρίου.

Τοξότης

Καλή εβδομάδα Τοξότη! Η Δευτέρα έφτασε όπου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία δωρίζουν ευκαιρίες πάσης φύσεως. Πρόκειται για μία ημέρα όπου οι εξωτερικοί παράγοντες και το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον σου δρα πιο υποστηρικτικά από όσο περίμενες και τελικά μπορείς να καταφέρεις κάποιους στόχους σου, ανενόχλητος. Η καθημερινότητά σου φαίνεται αρκετά ποιοτική κι εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων. Παράλληλα, φροντίζεις τη σωματική σου κατάσταση.

Αιγόκερως

Υπέροχη φαίνεται για εσένα η Δευτέρα, Αιγόκερε, αφού η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία φέρνουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανανέωση. Είναι μια μέρα που ευνοεί την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα, ενώ ο συναισθηματισμός σου σε βοηθά να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων, επιδιώκοντας να βρεις κοινό έδαφος. Αυτό σε καθιστά αγαπητό και δημοφιλή με όποιον συναναστρέφεσαι.

Υδροχόος

Η Δευτέρα, Υδροχόε, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία χαρίζουν πολλαπλές δυνατότητες, σχετικές με την ευεξία, τα ερωτικά και το σπίτι σου. Κτίζεις γερούς δεσμούς με τους αγαπημένους σου, ενώ αν έχεις παιδάκια είναι μία απίστευτη ημέρα να εκφράσεις πόσο τα αγαπάς και τα εκτιμάς. Βρίσκεις χρόνο να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου χόμπι, δίχως να παραμελείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Δευτέρα, Ιχθύ, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία χαρίζουν πολλαπλές δυνατότητες που αφορούν τα ερωτικά, τους συγγενείς, και την καθημερινότητά σου. Η ζωή στο σπίτι ηρεμεί, αφού μπορείς και βρίσκεις μέση λύση με τα άτομα της οικογένειάς σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του σπιτιού ή να φροντίσεις την ευεξία σου και τα κατοικίδιά σου. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή δεν κάνει καθόλου πίσω!

https://www.athensmagazine.gr/