Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Ρέμο: «Μου είπε ότι θα δανειστεί από φίλους του για κινηθεί οικονομικά»

Η συνομιλία με τον τραγουδιστή

Στην υπόθεση του Αντώνη Ρέμου, αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι φίλος με τον τραγουδιστή, αποκάλυψε ότι μίλησαν τηλεφωνικά μετά την δημοσίευση της είδησης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Το πρώτο θέμα της μέρας αφορά έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, φίλο μου. Δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται να μην μπορεί να το πει η τηλεόραση και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται πάλι ο δημόσιος λιθοβολισμός!».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής είπε ότι: «Να ξεκαθαρίσω, επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος, το σκεφτόμουν από χθες βράδυ και μίλησα και μαζί του, κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Αυτό να το ξεκαθαρίσουμε! Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο, να το πληρώσει, ξεκάθαρα. Θέλω να είμαι δίκαιος. Αυτά που λέω κάθε μέρα για όλους, δεν θα τα αλλάξω επειδή κάποιος είναι φίλος μου.

Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στεναχωρηθώ για την στεναχώρια του, θα στεναχωρηθώ για την δυσμενή κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω να θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο. Αν έχει παραβεί τον νόμο να το πληρώσει και να το πληρώσει οικονομικά!».

Η συνομιλία με τον Αντώνη Ρέμο

Ακόμα, σημείωσε πως: «Εδώ δεν έχουμε μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκ. ευρώ. Υπάρχει μια δημόσια διαπόμπευση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αν δικαιωθεί ο άνθρωπος αυτός, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη; Θα αποκατασταθεί η ζημία που αυτή την στιγμή παθαίνει από το κράτος, που διαπομπεύεται το όνομά του;».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Αντώνη Ρέμο: «Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε: “Εγώ αυτή τη στιγμή, ακόμα και να έχω κάποιες δοσοληψίες με το κράτος, συνεργάτες να πληρώσω… Δεν έχω ευρώ τσακιστό, γιατί μου δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς. Θα δανειστώ από φίλους για να κινούμαι οικονομικά τους επόμενους μήνες. Το καλοκαίρι είναι κλειστές όλες οι υπηρεσίες, άντε να δικαιωθώ. Άντε να βρω άκρη, άντε να πληρώσω και άντε και να βρω και κάποιους συμβιβασμούς με το κράτος να δώσω και κάποια λεφτά που πιθανών να υπάρχουν κάποιες δοσοληψίες”».

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ