Αχαΐα: Αδελφός φέρεται να χτύπησε αδέλφια του για περιουσιακά

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τα άλλα αδέλφια, με φόντο περιουσιακές διαφορές.

Αρχικά φέρεται να επιτέθηκε στον αδελφό του και εν συνεχεία στη μία αδελφή του, όμως μηνύθηκε και από την δεύτερη αδελφή του για σωματική βία που κατηγορείται ότι της άσκησε, προ μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη μήνυση υποβλήθηκε χθες από τον 32χρονο αδελφό και φερόμενο ως θύμα της επίθεσης, σε βάρος του 37χρονου αδελφού του. Ο πρώτος, μήνυσε τον δεύτερο ο οποίος συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Ενδοοικογενειακή Βία και με αυτή παραπέμπεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω, δηλαδή, την άσκηση ποινικής δίωξης και την παραπομπή σε Δίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του μικρότερου αδελφού, συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη στο πατρικό τους σπίτι, παρουσία και των δύο γυναικών αδελφών τους, προκειμένου να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Όμως επήλθε διαφωνία και συνεπεία αυτού φαίνεται πως “άναψαν” τα αίματα.

Όπως υποστήριξε στη μήνυσή του ο 32χρονος, ο μεγάλος του αδελφός του επιτέθηκε, στην αρχή φραστικά εξυβρίζοντάς τον με ακατανόμαστες εκφράσεις ενώ μετά άρχισε να του επιτίθεται και βιαιοπραγώντας και να τον χτυπά με τα τα χέρια του στο πρόσωπο, το λαιμό και στο σώμα. Το θύμα αποχώρησε από το σπίτι και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγίου για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του αδελφού του.

Όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Αφού λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα προσήλθαν και οι δύο αδελφές τους οι οποίες επίσης υπέβαλαν μήνυση για Ενδοοικογενειακή Βία εναντίον του 37χρονου αδελφού της. Η πρώτη, για άσκηση βίας σε βάρος της την ίδια ημέρα του πρώτου συμβάντος, αλλά μερικές ώρες αργότερα, στον ίδιο χώρο (πατρικό σπίτι) και η δεύτερη, για επίθεση σωματικής βίας σε βάρος της από τον 37χρονο αδελφό της, που είχε σημειωθεί προγενέστερα, και συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο, όπως υποστηρίζει.

Πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ο 37χρονος καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

aigiovoice.gr