Αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας με τις μόνιμες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία

Οι μόνιμες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για όσες από εσάς αναζητούν ζωηρό χρώμα μαλλιών με μακρά διάρκεια. Παράλληλα φροντίζουν την υγεία των μαλλιών σας γιατί δίνουν μια πιο ήπια εναλλακτική με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το κύριο πλεονέκτημα των μόνιμων βαφών μαλλιών χωρίς αμμωνία είναι η απαλή σύνθεσή τους. Αυτές οι βαφές χρησιμοποιούν εναλλακτικές χημικές ουσίες για να ανοίξουν την επιδερμίδα της τρίχας, επιτρέποντας στο χρώμα να διεισδύσει χωρίς να προκαλέσει τόση ζημιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο υγιή μαλλιά με λιγότερο σπάσιμο και ξηρότητα. Η απουσία αμμωνίας κάνει πιο ευχάριστη την εμπειρία εφαρμογής των συγκεκριμένων βαφών γιατί σας απαλλάσσει από την έντονη οσμή που των παραδοσιακών βαφών μαλλιών. Οι καλύτερες βαφές χωρίς αμμωνία είναι εμπλουτισμένες με μαλακτικούς παράγοντες και φυσικά έλαια, τα οποία βοηθούν στη θρέψη και την προστασία των μαλλιών κατά τη διαδικασία της βαφής.

Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων είναι ένα από τα κύρια οφέλη των μόνιμων βαφών χωρίς αμμωνία. Τα πολλά χρώματα μαλλιών σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία των μαλλιών σας.

Ξανθά μαλλιά

Για όσες έχετε ξανθά μαλλιά και στοχεύετε σε μια φυσική βελτίωση ή σε ένα εντυπωσιακό πλατινέ ξανθό, να ξέρετε ότι οι βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και χρώμα που διαρκεί. Δοκιμάστε μία από τις μόνιμες βαφές για ξανθά μαλλιά Excellence Pure Blonde της L'Oréal Paris που περιέχει υαλουρονικό οξύ. Ξανοίγει μέχρι και 4 τόνους, ενώ εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις. Χαρίζει ένα πλούσιο ξανθό με διάρκεια! Όποια απόχρωση και αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Χάλκινο χρώμα μαλλιών

Το χάλκινο χρώμα μαλλιών είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, λόγω των πλούσιων, ζεστών τόνων που φωτίζουν κάθε επιδερμίδα. Οι μόνιμες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία προσφέρουν μια σειρά από χάλκινες αποχρώσεις, από απαλές τζίντζερ έως έντονο, φλογερό κόκκινο. Το χάλκινο χρώμα όχι μόνο προσθέτει ζωντάνια αλλά ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, καθιστώντας το μια ξεχωριστή επιλογή για όσες θέλετε να κάνετε μια τολμηρή εμφάνιση.

Οι μόνιμες βαφές χωρίς αμμωνία Excellence Universal Nudes από την L'Oréal Paris για χάλκινο χρώμα μαλλιών, εξασφαλίζουν ζωηρό χρώμα που διαρκεί, ενώ εμποτίζουν τα μαλλιά σας με θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση της υγείας και της λάμψης τους. Επίσης προσφέρουν 100% κάλυψη των λευκών, δεν περιέχουν parabens, οφθαλμικές ενώσεις και ορυκτά έλαια. Είναι ιδανικές για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών.

Καστανά Μαλλιά

Για καστανά μαλλιά, οι μόνιμες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία Excellence Universal Nudes προσφέρουν πλούσιο χρώμα που διαρκεί, ενισχύουν τους φυσικούς καφέ τόνους, προσθέτοντας βάθος και διάσταση χωρίς τις σκληρές επιπτώσεις της αμμωνίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζωντανό, φυσικό χρώμα που αντιστέκεται στο ξεθώριασμα και διατηρεί τη λάμψη του με την πάροδο του χρόνου. Οι συγκεκριμένες βαφές περιέχουν σύμπλεγμα Pro-Keratin και παράγοντες περιποίησης για την προστασία των μαλλιών σας. Αυτά τα συστατικά είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τα καστανά μαλλιά που αντανακλούν το φως πιο αποτελεσματικά όταν είναι υγιή, δίνοντάς σας μια πιο λαμπερή εμφάνιση.

Εναλλακτικά, η L'Oréal Paris δημιούργησε την Excellence Crème, μια μόνιμη κρέμα-βαφή με υαλουρονικό και τριπλή ρουτίνα προστασίας: φροντίζει και σέβεται το τριχωτό της κεφαλής, τη ποιότητα της τρίχας, το χρώμα των μαλλιών σας ενώ καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά.

jenny.gr