Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου

Κριός

Σήμερα Πέμπτη, Κριέ μου, η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας σύγχυση και ανασφάλεια στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτικός στις επικοινωνίες σου κατά τις πρωινές ώρες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο συναισθηματική και προστατευτική διάθεση από και προς τους αγαπημένους σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι σου.

Κάνε το ντύσιμο και την αλλαγή της πάνας, παιχνίδι και θα έχετε την τέλεια «συνεργασία»!Pampers
Ανακαλυψε εδω
Προσιτές πισίνες κήπου νέας γενιάς - Η λύση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας!Πισίνα | Διαφημίσεις αναζήτησης
Αναζητήστε τώρα

Ταύρος

Ταύρε μου, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση σε οικονομικά ζητήματα και φιλικές σχέσεις. Μείνε προσεκτικός στις συναλλαγές σου και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα όσα ακούς. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να εμπλακείς σε νέες συνεργασίες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο συναισθηματική και επικοινωνιακή διάθεση. Μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν.

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση σε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις, καθώς η διαύγεια δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο σταθερή και πρακτική ενέργεια στις σκέψεις και τις ενέργειές σου. Βάζεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποθέσεις και οργανώνεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη και συγκέντρωση.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, και η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας σύγχυση σε πνευματικά ζητήματα και μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις μεγάλες αποφάσεις και να μην εμπιστεύεσαι εύκολα όσα ακούς. Η διάθεσή σου μπορεί να είναι ευμετάβλητη, επηρεασμένη από έντονα όνειρα και εσωτερικές ανησυχίες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας μια αίσθηση ανανέωσης και αυτοπεποίθησης. Θα νιώσεις έτοιμος να αναλάβεις δράση και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Λέων

Πέμπτη, Λέοντά μου, η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας προβληματισμούς σε θέματα που αφορούν φιλίες και οικονομικά. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτικός στις σχέσεις σου με τους άλλους, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και απογοητεύσεις. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο εσωστρεφή και ανακλαστική διάθεση. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό και να εστιάσεις στην αυτοβελτίωση και τη συναισθηματική ισορροπία.

Παρθένος

Παρθένε, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας σύγχυση σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτικός στις συναλλαγές σου, αφού πιθανολογούνται απογοητεύσεις. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή και την ανάγκη για δικτύωση. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με φίλους και να συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αποδιοργάνωση σε θέματα καθημερινότητας. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι προσεκτικός στις εργασιακές σου υποχρεώσεις, καθώς θα υπάρξουν παρανοήσεις και λάθη. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο φιλόδοξη και επαγγελματική διάθεση. Έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους και να οργανώσεις τα μελλοντικά σου βήματα με μεγαλύτερη σιγουριά.

Σκορπιός

Πέμπτη, Σκορπιέ μου, η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και τη δημιουργικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να είσαι επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο και σε βοηθά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας προβλήματα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και το σπίτι σου. Δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τις πληροφορίες που λαμβάνεις σήμερα. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, σε βοηθά να επιλύσεις ανασφάλειες, καθώς και οικονομικά ζητήματα. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει εμφανώς και γίνεσαι πιο συναισθηματικός.

Αιγόκερως

Πέμπτη, Αιγόκερε, και η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση και δυσκολίες στην επικοινωνία και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις ή κινήσεις που απαιτούν διαύγεια σκέψης. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, και μπορείς να εστιάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να δημιουργήσεις έναν πιο αρμονικό και υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Πέμπτη ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας προβληματισμούς σε θέματα οικονομικά και δημιουργικά. Απόφυγε κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις και προσπάθησε να μην παρασυρθείς από απατηλές προτάσεις ή υπερβολικές προσδοκίες. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο κι αποκτάς μια πιο πρακτική και οργανωτική διάθεση που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να οργανώσεις τη ρουτίνα σου με μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Ιχθύς

Πέμπτη, Ιχθύ μου, και η ημέρα ξεκινά με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση σε θέματα οικογενειακά και προσωπικά. Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένος και να δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις και εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή για καθοδήγηση. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Καρκίνο, φέρνοντας μια πιο δημιουργική και συναισθηματική ενέργεια. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να αφιερώσεις χρόνο στις αγαπημένες σου δραστηριότητες.

https://www.athensmagazine.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ