Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Έγινε αλλαγή στη θεραπεία για λόγους που αφορούν...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει τη δική του μεγάλη μάχη, για να παραμείνει στη ζωή, με 2.5 μήνες ουσιαστικά από τότε, που είχε υποστεί το έμφραγμα και το καρδιακό επεισόδιο, που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Όπως επεσήμανε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε από ΜΕΘ σε ΜΑΦ για λόγους επισκεπτηρίου, όμως έτερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο, ότι πλέον είναι θέμα οργανισμού.

Συνεχίζει να παλεύει στη ΜΑΦ ο Δημήτρης Κόκοτας

«Η αλλαγή έγινε για να υπάρξει αυξημένο επισκεπτήριο», δήλωσε η κυρία Παγώνη. «Βρίσκεται σε σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνος», τόνισε η ίδια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Στο μεταξύ και η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έχει βγει από τη ΜΕΘ.

«Περιμένουμε τα καλύτερα. Δεν μπορώ να σας πω κάτι, απλά περιμένουμε τα καλύτερα. Τον βλέπω καθημερινά. Έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι έχει μπει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας», είπε η ίδια.

https://www.athensmagazine.gr/