Συγκλονίζει η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία

Το 11χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο Ηλείας ενώ παράλληλα είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού» βρέθηκε τελικά νεκρό.

Όπως έγινε γνωστό ο 37χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος -που ήταν θείος της- έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το κοριτσάκι εμπιστευόταν τον άνδρα, καθώς εκτός από ξάδελφος της μητέρας της ήταν και κουμπάρος της οικογένειας.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση, τα social media έχουν γεμίσει με οργισμένες αναρτήσεις. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε και η Καίτη Φίνου, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία της άτυχης 11χρονης και έγραψε: «Χριστέ μου, Παναγία μου… Το παιδί αυτό, ο άγγελος αυτός που είχε δηλωθεί εξαφανισμένο, βρέθηκε μαχαιρωμένο σε χωράφι από συγγενή της. Γιατί ζουν τέτοια άνθρωποι Θεέ μου; Δε σε έχω ρωτήσει ποτέ γιατί πήρες την οικογένειά μου, εδώ όμως, περιμένω σημάδι σου για το ουρλιαχτό μου προς εσένα. Γιατί;».

Ο 37χρονος προσήχθη το πρωί της Δευτέρας στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Βασιλικής είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2017, για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Η σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της.

Παράλληλα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

https://www.govastileto.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ