Ελένη Καστάνη: Θα με θάβει ο παπάς στον τάφο και θα ρωτάει γιατί σταμάτησε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τον ρόλο της στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, σχετικά με το πόσο συχνά τη ρωτάνε για το τέλος της σειράς.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και είπε σχετικά με αυτό: «Του λέω του Αλέξανδρου Ρήγα "θα με θάβει ο παπάς στον τάφο και θα με ρωτήσει γιατί σταμάτησε η σειρά, και δεν θα ξέρω τι να του πω"» ξεσπώντας σε γέλια.

Αναφερόμενη στο τέλος της σειράς, τόνισε ότι: «Στενοχωρήθηκα πολύ τότε, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Τον είχα λατρέψει τον ρόλο μου. Ο κόσμος ακόμα λέει τις ατάκες μου».

Όσο για τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε η σειρά, απάντησε: «Ήταν μία κακή συγκυρία. Από εκεί κόλλησε μία ρετσινιά σε όλες μας ότι είμαστε δύσκολες. Δεν είχαμε τσακωθεί μεταξύ μας οι ηθοποιοί, κάτι είχε συμβεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Αλλά αυτά όλα έχουν σβήσει, γιατί δουλέψαμε μαζί του εξαιρετικά σε άλλες δουλειές».

Στην πορεία, η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, λέγοντας πως «ποιος ηθοποιός δεν θα έπαιζε στο Maestro; Τρελός θα ήταν αν έλεγε όχι».
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ