Euroleague Final Four: Ο Παναθηναϊκός για την 7η κούπα με την Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) στον «μεγάλο» τελικό της Euroleague στο Βερολίνο, με τους «πράσινους» να έχουν στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το έβδομο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ραντεβού με την ιστορία, καθώς το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Final Four της Euroleague, μια αναμέτρηση που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Και αυτό διότι οι δυο ομάδες κατέλαβαν τις θέσεις ένα και δυο της κανονικής διάρκειας την διοργάνωση και από πολλούς θεωρούνταν τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό.

Φυσικά το έργο των παικτών του Εργκίν Αταμάν μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν την κάτοχο του τροπαίου και πολυνίκη του θεσμού,  ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα το «τριφύλλι» ώστε να πάρει τη νίκη.

Άλλωστε φέτος ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Ρεάλ στην Μαδρίτη στην regular season της Euroleague, ενώ η εικόνα των «πράσινων» όλη τη σεζόν δείχνει πως υπάρχει τρόπος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα τραυματισμού, με όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι, ενώ από την πλευρά τους οι «μερένχες» δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Γκάμπριελ Ντεκ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βερολίνο και την «Uber Arena» θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα επιδιώξουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους να πάρει τον τίτλο.

Αυτός μάλιστα θα είναι ο έβδομος τελικός για το «τριφύλλι» ο οποίος μετρά έξι κατακτήσεις, ενώ από την πλευρά της η Ρεάλ μετράει 11.

https://www.newsit.gr/