Νέα τάση στο μανικιούρ - Ποιο χρώμα θα επικρατήσει το καλοκαίρι

Πολλές είναι οι φορές που κλείνεις ραντεβού για να κάνεις μανικιούρ χωρίς όμως να έχεις καταλήξει σε κάποιο χρώμα. Αναρωτιέσαι και ρωτάς τις φίλες σου ποιο χρώμα είναι ιδανικό για τα νύχια. Να ταιριάζει με όλα, να πηγαίνει στα δικά σου χέρια και αν μη τι άλλο να σου αρέσει! Βρήκαμε το nail trend για το φετινό καλοκαίρι που σίγουρα θα πληρεί τα δύο πρώτα κριτήρια. Όσο για το τρίτο είμαστε βέβαιοι ότι θα το λατρέψεις!

Νύχια σε χρώμα γκρι πέτρας λοιπόν! Ντελικάτο, διακριτικό και σίγουρα ασυνήθιστο για το καλοκαίρι, το γκρι της πέτρας είναι η τάση που ξεχωρίζει τώρα στα νύχια.

Αν και η χρωματική παλέτα του καλοκαιριού περιέχει συνήθως πιο ζωηρά χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο ή φούξια φέτος η ειδικοί έκαναν στροφή 180 μοιρών, παρουσιάζοντας μας το γκρι.

Να επισημάνουμε ότι το γκρι για το οποίο μιλάμε δεν είναι σκούρο και μουντό, αλλά φωτεινό και ανοιχτόχρωμο, θυμίζοντας την απόχρωση της πέτρας. Αυτή η τόσο διακριτική και ουδέτερη απόχρωση θα μπορούσε να αντικαταστήσει το nude ή και το milky, προσθέτοντας μια κομψότητα σε κάθε μας εμφάνιση.

Tip: Προτιμήστε για τα νύχια ένα σχήμα πιο αμυγδαλωτό και για περισσότερη λάμψη προσθέστε μια στρώση top coat.

https://www.athensmagazine.gr/