Στη Ναύπακτο η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μαρία Ρογδάκη ΦΩΤΟ

Συναντήσεις με τον Δήμαρχο, πολίτες και στελέχη της τοπικής ΝΔ

Τη Ναύπακτο επισκέφτηκε την Πέμπτη η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννας Μαρία Ρογδάκη, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί με στόχο να συναντήσει από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες στο στενό χρονικό πλαίσιο της περιόδου μέχρι την 9η Ιουνίου.

Η πρώτη συνάντηση που είχε ήταν με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Βασίλειο Γκίζα, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει σημαντικά για την πόλη θέματα, τα οποία άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του έργου της Ευρωβουλής.

Εν συνεχεία συμμετείχε σε σύσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ, υπό τον πρόεδρο Νικηφόρο Μακκό, παρουσία και στελεχών της οργάνωσης, όπου συζητήθηκαν τρόποι κινητοποίησης του κομματικού μηχανισμού ενόψει της τελικής ευθείας προς τις ευρωεκλογές. Τα στελέχη της ΝΔ εξέφρασαν στην κα Ρογδάκη την χαρά τους για το γεγονός ότι εκπροσωπεί επάξια την Δυτική Ελλάδα στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Τέλος, η κα Ρογδάκη έκανε μια βόλτα στην αγορά της Ναυπάκτου, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών και να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν. Κοινή συνισταμένη το ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια μείωσης της αποχής, ενός φαινομένου που ταλανίζει όλες τις δυτικές δημοκρατίες, σε ανησυχητικό πλέον βαθμό.