Χαλανδρίτσα: Συμμετοχή και συνεργασία στο πλαίσιο της Εθελοντικής Δράσης Let’s do it Greece

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό των δασών, με την απομάκρυνση των σκουπιδιών και την προστασία του πρασίνου, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, την Κυριακή 14 Απριλίου.

            Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και οργάνωσε σε συνεργασία με τοπικούς Φορείς τον καθαρισμό από τα σκουπίδια της περιοχής γύρω από το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και τον λόφο του Προφήτη Ηλία.

            Συνεργάστηκαν: το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας με 20 μαθητές, τις δασκάλες και τη Διευθύντρια κα. Πασχαλίδου Σοφία, τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ιερών Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Αθανασίου, τον Αρχιερατικό Επίτροπο του τέως Δήμου Φαρών π. Δημήτριο Παπαγεωργίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας, της συνεργασίας, της συλλογικής και της ατομικής ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και την καλύτερη ζωή που όλοι επιθυμούμε!

            Η Πανελλήνια εθελοντική δράση, Let’s do it Greece που ξεκίνησε από μία ομάδα ευαισθητοποιημένων νέων το 2012 και φέτος υποστηρίχθηκε από 1000 συμμετοχές Φορέων, Συλλόγων, Σχολείων, Δήμων, εθελοντικών ομάδων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εκπέμπει ένα αισιόδοξο μήνυμα όσον αφορά την ευθύνη των πολιτών, όλων μας, σχετικά με την ζωή που θέλουμε και δικαιούμαστε!

Ας γίνουμε λοιπόν η αλλαγή που περιμένουμε!

            O Σύλλογος ευχαριστεί τους Φορείς της Χαλανδρίτσας για τη συνεργασία και τα κεράσματα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ