Δημήτρης Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του στο τέλος της εβδομάδας

Σε καταστολή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον τραγουδιστή, σκοπεύουν να κάνουν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στο τέλος της εβδομάδας.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» βρίσκεται ακόμη ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή πριν μερικές ημέρες. Χτες Τρίτη (16.07.2024) έγιναν νέες εξετάσεις στον τραγουδιστή, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνει προσπάθεια επαναφοράς του.

Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν ότι μπορεί να μειωθεί σταδιακά η φαρμακευτική αγωγή που τον κρατά σε καταστολή και αναλόγως με το πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός, θα αποφασίσουν αν η αποσωλήνωσή του είναι εφικτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα κρίνονται από το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του γνωστού ερμηνευτή και το αν θα φτάσει σε σημείο να είναι λειτουργικός από μόνος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή στις 28 Μαρτίου 2024 κατά τη διάρκεια των προβών για το σόου J2US στο οποίο συμμετείχε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ