Επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ γυναικών, οι αθλήτριες ανέβηκαν στην εξέδρα για να χωρίσουν τους θεατές

 

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Αμαζόνες για τα ημιτελικά των πλέι οφ στο πρωτάθλημα Pre League στο βόλεϊ γυναικών, με τις αθλήτριες των δυο ομάδων μάλιστα να ανεβαίνουν στην εξέδρα προκειμένου να χωρίσουν τους θεατές.

Δεν κύλισε με ομαλό τρόπο η αναμέτρηση ΖΑΟΝ – Αμαζόνες στο πλαίσιο των ημιτελικών για τα πλέι οφ της Pre League, με τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στην εξέδρα και είχαν ως συνέπεια την παρέμβαση των αθλητριών, να αμαυρώνουν την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης, η ένταση κορυφώθηκε μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αθλήτριες να παρεμβούν, προκειμένου να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους, καθώς οι εικόνες ήταν αρκετά άσχημες.

Όπως είναι λογικό ο αγώνας για ένα μικρό διάστημα διακόπηκε, με σκοπό τα πνεύματα να ηρεμίσουν και ο αγώνας να συνεχιστεί ομαλά από το σημείο που είχε σταματήσει.

Δείτε τα επεισόδια στο 2.01.00 του βίντεο της αναμέτρησης:

Για την ιστορία νικήτριες στο παιχνίδι αναδείχθηκαν οι Αμαζόνες με 3-2 σετ(15-25, 25-13, 24-26, 25-20, 15-07) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό ανόδου της Pre League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ