Σημαντική ενίσχυση με Χανδρινό ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη και σημαντική κίνηση για τον Παναθηναϊκό, που ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο λίμπερο του Μίλωνα, Αριστείδη Χανδρινό.

Μπορεί μπροστά του να έχει τους τελικούς του League Cup και του πρωταθλήματος, όμως ο Παναθηναϊκός ενισχύεται ήδη για την επόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία, με ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος, ο λόγος για τον Αριστείδη Χανδρινό ο οποίος θα είναι δίδυμο στα λίμπερο των «πρασίνων» την επόμενη σεζόν μαζί με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Ο νεαρός λίμπερο ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια του Μίλωνα, που έκανε φοβερή σεζόν φτάνοντας στην τρίτη θέση της Volley League και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό και εννοείται της φοβερής πορείας στην Ευρώπη.

Ο Χανδρινός γεννήθηκε στις 20/11/2002 στην Καλαμάτα, πόλη στην οποία ξεκίνησε και την καριέρα του. Στην Καλαμάτα 80 αγωνίστηκε μέχρι και το 2020, χρονιά που ανέβηκε στην Αθήνα παίζοντας για λογαριασμό του Μίλωνα.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε μέσω των social media την ομάδα της Νέας Σμύρνης, γράφοντας: «Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με τον Μίλωνα. Ξεκίνησε από την πορεία μας μέχρι τα προημιτελικά του Cev cup, με τα playoffs του πρωταθλήματος και έκλεισε με τον τελικό του final four του κυπέλλου. Μια μαγική χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου για μια ζωή. Μια ομάδα που ειχα την τιμή να είμαι μέλος, που με πίστεψε και με στήριξε. Στους φίλαθλους του Μίλωνα, στον σύλλογο, στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου, στον κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλο ευχαριστώ.»

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ