Νεκρή η ηθοποιός Robyn Bernard: Το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι

Γνωστή από το ρόλο της στη σαπουνόπερα “General Hospital”

Η ηθοποιός Robyn Bernard, γνωστή από το ρόλο της στην επιτυχημένη σαπουνόπερα “General Hospital”, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 64 ετών.

Το πτώμα της ηθοποιού Robyn Bernard εντοπίστηκε σε ένα “χωράφι πίσω από μια επιχείρηση” στο San Jacinto της Καλιφόρνια το πρωί της Τρίτης (12.03.2024), οπότε και βρέθηκε νεκρή, σύμφωνα με δελτίο Τύπου από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Riverside.

Το γραφείο του ιατροδικαστή αναγνώρισε την Μπέρναρντ χρησιμοποιώντας τα δακτυλικά της αποτυπώματα μετά από σχετική κλήση που έλαβε η αστυνομία.

Η νεκροψία είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες Τετάρτη, αλλά τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Η Bernard γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1959 στο Gladewater του Τέξας. Ξεκίνησε καριέρα ηθοποιού, εμφανιζόμενη σε διάφορους μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, μεταξύ άλλων στις σειρές “Diva”, “Simon & Simon” και “Betty Blue”.

Το 1984, συμμετείχε στο “General Hospital” όπου ενσάρκωσε τον ρόλο της Terry Brock για 145 επεισόδια μέχρι να αποχωρήσει από τη σειρά το 1990.

Εμφανίστηκε επίσης στις σειρές “Whiz Kids”, “The Facts of Life”, “Tour of Duty” και “Kings for a Day”. Η Bernard πρωταγωνίστησε ως ψυχολόγος στην ταινία “Voices from High School” το 2002, η οποία θα ήταν και ο τελευταίος της ρόλος, και έκτοτε παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας του Χόλιγουντ.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ