Εύκολη νίκη για την Μακάμπι πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ισραήλ θα αντιμετωπίσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa Conference League.

Πέντε ημέρες πριν από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» (7/3), η ομάδα του Ρόμπι Κιν νίκησε εύκολα με 4-0 τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

Με αυτή τη νίκη παραμένει στην κορυφή με 55 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Μακάμπι Χάιφα με 52 αλλά και ένα ματς λιγότερο.

Τα γκολ για τη Μακάμπι πέτυχαν οι Εράν Ζαχάβι(9′), Πέρετζ (27′), Μίλσον (77′) και Κανοκόφσκι (83′) ενώ ο Κιν παρέταξε την ομάδα του με τους: Μασπάτι, Σαχάρ, Νάχμιας (81΄ Νταβίτζαντα), Μπάλταξα, Ρεβίβο, Πέρετζ, Φαν Όφερεεμ (72΄ Κάρζεφ), Κανικόφσκι, Νταβίντα (68΄ Μπίτον), Εράν Ζαχάβι (77΄ Τούρτζεμαν), Μίλσον (81΄ Μποντόσο)

Στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, αλλά με κόσμο το Μακάμπι – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην φάση των «16» του Europa Conference League, με τους ερυθρόλευκους πρώτα να υποδέχονται τους Ισραηλινούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου (19:45), με την ρεβάνς να πραγματοποιείται μία εβδομάδα αργότερα.

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος από το Ισραήλ, η δεύτερη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες θα διεξαχθεί στις 14/3 στην Μπάτσκα Τόπολα της Σερβίας, με την Μακάμπι να χρησιμοποιεί ως έδρα της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αυτό το γήπεδο εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα της. Επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μακάμπι, μετά από την έγκριση της σερβικής αστυνομίας η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων.

Οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ομάδα από το Ισραήλ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ