Νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών: Θα απέχει ο Παύλος Πολάκης από την ψηφοφορία - Τι λέει ο ίδιος

Στην Κρήτη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες το νούμερο δυο του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης και όλα δείχνουν ότι θα απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με την Κουμουνδούρου και να έχει διαμηνύσει ότι δεν θα είναι παρών στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας όσον αφορά στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και επίσης σήμερα όπως αποκάλυψε νωρίτερα το newsit.gr έστειλε μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του καλώντας τους να το υπερψηφίσουν.

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του.

Ανάρτηση στο Facebook με την οποία επιβεβαιώνει την αποχή του από την ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο Παύλος Πολάκης. Ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, όντως θα απέχει από τη διαδικασία.

Στο μήνυμά του μέσω Facebook, λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας – μεταξύ άλλων – να μην τον ψάχνει, καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ