Ναταλία Δραγούμη για το ατύχημα που κινδύνευσε η ζωή της: “Δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την ψυχοθεραπεία και την ψυχανάλυση, τα θέματα που προσπαθεί να κατανοήσει και να διαχειριστεί, καθώς και για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της.

«Είμαι σε μία ωραία φάση, κάνω αυτό που αγαπώ και που γεννήθηκα να κάνω. Είναι και μία φάση τρέλας, τρεις ρόλους την ημέρα… αυτή η Ναταλία, να τρέχει από το ένα πράγμα στο άλλο. Είναι σαν να φοβάμαι την αδράνεια. Αυτό προφανώς ψυχαναλυτικά προέρχεται από κάποια θέματα», δηλώνει η Ναταλία Δραγούμη.

«Έχω κάνει 10 χρόνια ψυχανάλυση, έκανα πέρσι ψυχοθεραπεία, ίσως ξανακάνω του χρόνου, γιατί τώρα δεν έχω καθόλου χρόνου. Είναι όμως κάτι που με απασχολεί, το γιατί δεν θέλω να έχω ελεύθερο χρόνο.

«Καθώς περνάνε τα χρόνια, δεν πρέπει να μη μπορώ να μείνω χωρίς κάτι. Πριν γίνω ηθοποιός ήθελα να μάθω και τρίτη γλώσσα, να βάλω και προπόνηση, να βάλω και ένα άλλο άθλημα, έκανα και τα ιδιαίτερά μου», εξομολογείται η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είχα ανακαλύψει στο παρκούρ χωρίς να υπάρχει ακόμα τότε. Το είχα κάνει στην Πάτμο, πηδούσα από στέγη σε στέγη. Εμένα η μηχανή είναι σαν να λέμε το ποδήλατό μου, είναι κομμάτι του εαυτού μου. Έχω κινδυνεύσει φυσικά αλλά δεν θα ήθελα να το συζητήσουμε. Έχω πάθει και ατύχημα, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο», αναφέρει στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη για τις ιδιαίτερες ασχολίες που έχει στην καθημερινότητά της.

«Δεν υπάρχει μυστικό στον γάμο, απλώς όπως όλα τα πράγματα έτσι και σε αυτό χρειάζεται με τα χρόνια δουλειά. Θέλει και θέλω να είμαστε μαζί, δεν έχουμε περάσει σοβαρή κρίση. Μου αρέσει που ο Έντι είναι η παρέα μου», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ναταλία Δραγούμη.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ