Πελετίδης και αντιδήμαρχοι σε εκδηλώσεις για την κοπή της Βασιλόπιτας

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Τογιοπούλου και Παναγιώτης Μελάς,  παραβρέθηκαν χθες (Κυριακή) το πρωί στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Πάτρας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας).

Στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, τονίζοντας ότι η χρονιά θα είναι αγωνιστική, προκειμένου η Δημοτική Αρχή, μαζί με το λαό, να διεκδικήσει και να πάρει όσα ανήκουν και δικαιούται ο λαός της Πάτρας. 

-Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αχαϊκής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ) και ευχήθηκε, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, καλή χρονιά, υγεία, δύναμη και επιτυχία σε αυτά που σχεδιάζουν για τη νέα χρονιά.

    -Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας. Στον σύντομο χαιρετισμό της, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, ευχήθηκε και η ίδια καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, γιατί είναι μια αγωνιστική χρονιά, όπως είπε, που βρίσκει τους δικηγόρους στο δρόμο να αγωνίζονται έτσι ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, που αφορούν τους πολίτες και την απόδοση δικαιοσύνης.

Παράλληλα η κα Τογιοπούλου, διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό των δικηγόρων της πόλης μας και στηρίζει τον αγώνα τους.

-Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, 50 χρόνια από την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, την περίοδο του 1973-΄74 και ευχήθηκε καλή χρονιά με δύναμη και επιτυχίες. 

    -Η Αντιδήμαρχος  Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του  Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «Ο Παπαφλέσσας». Ευχήθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, χρόνια πολλά, γεμάτα ενέργεια και δράση. Η Αντιδήμαρχος, ευχήθηκε από την πλευρά της, να «έχουν όλοι υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθεια τους να συσπειρώνονται, να κρατούν ζωντανή την παράδοση και να την μεταλαμπαδεύουν».

-Ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Μαγιάκης, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Αθλητικής Ένωσης Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας, στη διάρκεια της οποίας, τιμήθηκε η ομάδα των Νέων Γλαύκου για την άνοδό της στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Στον σύντομο χαιρετισμό του, είπε: «Εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Καλή επιτυχία  στους αγώνες σας εντός του γηπέδου, αλλά και στους κοινωνικούς. Ο αθλητισμός έχει μια υπέροχη ιδιαιτερότητα: μέσα του κουβαλά πανανθρώπινες αξίες χρήσιμες για την ζωή και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων που μας αξίζουν».

-Η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου, παραβρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γονέων Τριών Παιδιών – νομού Αχαΐας, μεταφέροντας και τις ευχές για καλή χρονιά, του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ