Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τρέμουν για την ασφάλειά τους

Η γειτονιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε στόχος συμμορίας ληστών που παραβίαζε χρηματοκιβώτια, ενώ το λαμπερό ζευγάρι βρισκόταν στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας για τον Μπομπ Μάρλεϊ.

Η αστυνομία της Καλιφόρνια προειδοποίησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η αστυνομία της Καλιφόρνια προειδοποίησε το ζευγάρι ότι μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος στην περιοχή Montecito όπου μένουν, καθώς η συμμορία μαστίζει την περιοχή.

Η πιο πρόσφατη διάρρηξη σημειώθηκε σε ένα ακίνητο που βρισκόταν μόλις πέντε λεπτά μακριά από την έπαυλη των 15 εκατομμυρίων δολαρίων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Στοχεύουν σε χρηματοκιβώτια

Αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι η συμμορία στοχεύει σε χρηματοκιβώτια, με τις διαρρήξεις να λαμβάνουν χώρα μεταξύ 6 και 10.

Στη γειτονιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου μένουν και η Katy Perry με τον Orlando Bloom, εκδόθηκε συναγερμός από την αστυνομία που προσέφερε και συμβουλές για την ασφάλεια των σπιτιών.

Από τη μετακόμισή τους στην Αμερική, αυτός είναι ο έκτος συναγερμός που έχει σημάνει για την περιοχή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μια ομάδα φρουρών, μεταξύ των οποίων και ο Christopher Sanchez που έχει εργαστεί στο παρελθόν για τον Μπαράκ Ομπάμα και ο Christopher Keenan που βρισκόταν στην ομάδα ασφαλείας της Χίλαρι Κλίντον.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ