Βασίλης Αϊβαλής: Καλό ταξίδι φίλε μου Νικόλα…

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της σημοτικής παράταξης "Πάτρα Σπουδαία και Πάλι" Βασίλης Αϊβαλής, αποχαιρετά τον φίλο του Νίκο Τσούκαλη, που "έφυγε" χθες σκορπίζοντας θλίψη στην Πάτρα.

Ο θάνατος του Νίκου Τσούκαλη είναι μια βαριά απώλεια για την κοινωνία της Πάτρας και για τον προοδευτικό χώρο. Μαχητής από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι το τέλος, ο Νίκος Τσούκαλης υπηρέτησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Οικολογίας και των Κινημάτων με πίστη, με πάθος, με αξίες, με πηγαίο λόγο και ισχυρή άποψη.
Είχα την τιμή και την τύχη να είμαι φίλος του και να διαπιστώσω μέσα από τις κουβέντες μας την καθαρότητα του ανθρώπου, την ευθύτητα, την καλοσύνη, την νεανική διάθεση και τον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετώπιζε κάθε νέα πρόκληση, κάθε νέο ερέθισμα, κάθε νέα μάχη και πάντα με χαμόγελο και θετική ματιά.
Έντιμος, ειλικρινής, ευπροσήγορος, καλόγνωμος, τολμηρός, εύστοχος, πρωτοποριακός, οραματιστής, ιδεαλιστής και ανθρωπιστής, ο Νικόλας υπήρξε σε όλη την πορεία του παράδειγμα ενεργού πολίτη και έδειξε σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, τι σημαίνει να ζεις με αρχές και αξιοπρέπεια.
Θα τον θυμόμαστε και θα τον νοσταλγούμε πάντα.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην γυναίκα του Μιράντα και στον γυιό του Κωνσταντίνο.
Καλό ταξίδι φίλε μου Νικόλα…
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ