Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο

Κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 33χρονος Αλβανός συνεπιβάτης του τζιπ, που ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενάντια των τριών νεαρών Κρητικών στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16.12.23), με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 33χρονος συνοδηγός πήρε δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο 33χρονος που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, προανακριτικά έχει δηλώσει σοκαρισμένος από τη ψυχρώ επίθεση του οδηγού του τζιπ στην παρέα των νεαρών και  έχει υποστηρίξει ότι το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να ρίξει ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών που τον έφτυσε. Τότε και πριν το καταλάβει ο οδηγός του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. 

Σε βάρος του  37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για  απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία και αναζητείται.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ