Αναλυτικός οδηγός μυθοπλασίας – Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του 2023

Οι αγαπημένες σειρές των καναλιών έρχονται με καταιγιστικές εξελίξεις

Οι περισσότερες σειρές από την ερχόμενη Πέμπτη και για όλη την περίοδο των γιορτών θα πατήσουν pause, με τα τελευταία τους επεισόδια για το 2023 να αναμένονται συναρπαστικά. Η εβδομάδα, λοιπόν, για τα σίριαλ ξεκινά δυνατά και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η Μιράντα φεύγει από το νοσοκομείο και ο Ντίνος την αναζητά πανικόβλητος. Εκείνη όμως έχει πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα… Η Αμαλία της ζητά μια χάρη που φέρνει τη Μιράντα μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλημμα. Η Δωροθέα συλλαμβάνεται… Πώς θα δικαιολογήσει τις πράξεις της στην Αστυνομία στην κατάθεση που θα δώσει και τι θα σημαίνει αυτό για τη σχέση της με τον Μάρκο; Η Αμαλία ακούει τον Χριστόφορο να ρωτάει τη Βικτώρια κάτι, σε σχέση με τον Άγη, που θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της… Η Μιράντα ζητά τη βοήθεια από κάποιον που γνώριζε στο παρελθόν.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ένα ακόμη περιστατικό με την Αγγελική γίνεται αφορμή για να συγκρουστούν ο Μάνος και η Μαρίνα με την Αμαλία, η οποία συνεχίζει να παρεμβαίνει στην ανατροφή της μικρής. Ο Κουράκος προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Ορέστη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. Ο Στράτος αποκαλύπτει στον Κουράκο ότι τον κουτσομπολεύει ο Πότης και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα να πάει στο καφενείο για να του τρίξει τα δόντια. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Δημοσθένη να της δώσει διαζύγιο, αλλά εκείνος την εκβιάζει λέγοντάς της ότι θα μιλήσει σε όλους για τα καμώματά της. Η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, τον ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή της εκεί κι αυτός της ρίχνεται.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Μετά την αιφνίδια επίσκεψη της Πέλλας στο ατελιέ του, ο Κίτσος χάνει το πλοίο για τη Σύρο. Η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος εισβάλλουν ανήσυχοι στο σπίτι του Αντρέα και τον βρίσκουν ημιλιπόθυμο. Η Χρυσοστόμη αναλαμβάνει να τον περιθάλψει παρά τις αντιρρήσεις του. Η Μάρμω στη Σύρο, εντωμεταξύ, μοιάζει να συνέρχεται με τη φροντίδα της Σεβαστής. Ο Στέφανος δυσανασχετεί στο σπίτι με τον Χρυσίνα και η Μερόπη για να του συμπαρασταθεί τον καλεί να μείνουν μόνιμα με τη Θάλεια μαζί της στην Αθήνα, ωστόσο εκείνος αρνείται. Ο Τέλης, μετά από προτροπή του Κίτσου, προσεγγίζει την Πέλλα εκείνη όμως δείχνει απρόθυμη να συμφιλιωθεί μαζί τους, ειδικά μετά τη συμπεριφορά του τελευταίου. Η Χρυσοστόμη ενημερώνει τη Σεβαστή για την κατάσταση του Ανδρέα, η οποία φεύγει εκτάκτως από τη Σύρο χωρίς να αποκαλύψει στη Μάρμω τον πραγματικό λόγο της επιστροφής της. Και ενώ η Σεβαστή αφήνει πίσω της τη Σύρο, ο Κίτσος φτάνει στο νησί όταν παράλληλα ο Ανδρέας δέχεται σπίτι του μια επίσκεψη που θα τον ξαφνιάσει.

Σασμός, ALPHA 21.00

Η ομολογία του Μαθιού για το θάνατο του Λαζάρου και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί. Η Αργυρώ οδηγείται στην απόγνωση βλέποντας τον Αστέρη να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά της. Απελπισμένη, θα του προτείνει κάτι, που θα εξωθήσει τα πράγματα ακόμη περισσότερο στα άκρα. Η Εύα προειδοποιεί τον Αντρέα να μην πειράξει τον Μαθιό. Εκείνος, ωστόσο, σχεδιάζει την εκτέλεσή του κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό στο κρατητήριο, και προσπαθεί να του δώσει κουράγιο. Δυστυχώς και για τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον, που δεν περιμένουν, με τον πλέον απρόσμενο τρόπο.


Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

H Μεταξία να επιστρέφει στον πύργο, ενώ μία αποκάλυψη της Γερακίνας θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο των Γερακάρηδων. Στα εγκαίνια της εκκλησίας του Αντρέι, ο Μάρκος θα δεχτεί τις απειλές δύο αντρών. Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Βρώτσου, βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη. Το χάρισμα της Θεοφανώς διαδίδεται και ο πύργος των Λασκαραίων θα δεχτεί την πίεση κάποιων κατοίκων, που τη θεωρούν μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί από τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν, με ανυπολόγιστες συνέπειες.


Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Ο Νικόλας δικαιολογεί την Άννα για το βίαιο ξέσπασμά της εναντίον του, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον συγχωρήσει για την κάλυψη που προσφέρει στον Λημνιό. Ποιος βάζει τον Γιώργο να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα και γιατί φοβούνται την αντίδρασή της σε μια πιθανή αποβολή της από το σχολείο; Απογοητευμένος από την μεταστροφή του Νικόλα, ο Ίσσαρης τον συμβουλεύει να προσέχει τον Λημνιό. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Πέρσα ότι η παγίδα του Σταύρου δεν επηρεάζει μόνο την ίδια, αλλά και τον διευθυντή του Κολλεγίου. Ο Πέρης παρακαλεί τον Λάμπη να μιλήσει στον λυκειάρχη υπέρ της Μαργαρίτας, αλλά εκείνος φοβάται τις πιθανές συνέπειες αν συνδέσουν τις δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο σχολείο. Ο Αχιλλέας απειλεί τον Μάκη, θεωρώντας ότι του έκρυψε σημαντικές πληροφορίες. Για ποιο λόγο η Αστυνομία θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Σταματάκη; Γιατί ανακρίνεται η γραμματέας της Δάφνης; Ο Λημνιός μιλάει στη Δάφνη για το παρελθόν του με την Άννα στην Αστυνομία, κατηγορώντας τη για εμμονική συμπεριφορά. Την ίδια ώρα, προσπαθεί να στηρίξει την Αιμιλία, κρύβοντάς της ότι αυτός έδωσε τις ερωτικές της φωτογραφίες με τον Σταματάκη. Η Νάσια μαθαίνει για τα ελαφρυντικά που έδωσε ο Νικόλας στην υπόθεση του Λημνιού και η σχέση με τον πατέρα της κλονίζεται.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ο Δημήτρης ενημερώνει την Άννα, την Ειρήνη, τη Χρύσα και τα κορίτσια ότι ο Άκης βρέθηκε νεκρός. Οι γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους, αλλά η Άννα παραξενεύεται από την αντίδρασή τους... Εν το μεταξύ, ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπόθεση του Άκη ως δικηγόρος κατηγορίας. Οι πιέσεις του έντονες, φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη, την Άννα και τον Ανδρέα. Η κατάσταση του Νίκου, μετά τον τραυματισμό του, είναι κρίσιμη. Η Υβόννη κάνει μία αποκάλυψη στην Άννα για έναν νέο άντρα που έχει εισβάλει στη ζωή της. Ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά εξαφανίζουν κάθε στοιχείο από το σημείο που βρέθηκαν με τον Άκη πριν την δολοφονία του. Η Άννα δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από έναν παλιό της φίλο. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη…

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Με την έρευνα για τον Ανδρέα να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια. Η Κέλλυ προσπαθεί να την πείσει να τους πει για την συνάντησή της με τον Φώτη μερικές ώρες πριν πεθάνει εκείνος, αλλά η Άννα επιμένει να μην θέλει να το αποκαλύψει από φόβο να μην μπλέξει τον Αντρέα. Η Δανάη, μετά τη συνεργασία της με τη μητέρα της στο χειρουργείο της Κατερίνας, αποφασίζει να κάνει ξανά αίτηση για τον τομέα της χειρουργικής, πράγμα που αλλάζει κάπως τις ισορροπίες στη σχέσης της με τον Δημήτρη. Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δε θα φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά αυτή διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις καθώς βλέπει την συμπεριφορά του κάπως περίεργη. Τέλος, ο Μιχάλης μη θέλοντας να αφήσει τον Αντρέα να πάρει το φταίξιμο για την αλλαγή των αποτελεσμάτων της δίκης του Satonal, αποκαλύπτει την αλήθεια στους πάντες ρισκάροντας να χάσει τη δουλειά του.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ρητά ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές υποθέσεις του. Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης στον πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Η Ειρήνη, με τη βοήθεια του Πέτρου, ψάχνει για δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται. Η Θεοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ γεννιέται. Ο Αγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους. Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη. Ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη και αυτή, πνιγμένη από τις τύψεις, ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του. Ο Ιπποκράτης παρακολουθεί την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου…

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ