Πάτρα: Σοβαρά επεισόδια από αντιεξουσιαστές στην πορεία για το Πολυτεχνείο - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ, καρε καρε οι συλλήψεις και η "βροχή" από μολότοφ! Βρέθηκε ακόμα και εκρηκτικός μηχανισμός (ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24 συνολικά έπεσαν 30 μολότοφ και εμπρηστικοί. μηχανισμοί. Οι συλληφθέντες είναι τρεις, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Έτοιμοι για "πόλεμο" φαίνεται ότι ήταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο πλαίσιο της αποψινής πορείας για το Πολυτεχνείο, με τις αστυνομικές δυνάμεις της Ασφάλειας Πατρών και της ΟΠΚΕ να αποσοβούν τα χειρότερα.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, οι κουκουλοφόροι μπλοκαρίστηκαν από τους αστυνομικούς. Οι αντιεξουσιαστές μάλιστα δεν δίστασαν σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης, να ρίξουν μολότοφ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ευτυχώς δεν έσκασε! Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ακόμα και με πυροσβεστήρες. Οι Αρχές απάντησαν με ρίψεις κόνεως, ενώ οι αντιεξουσιαστές φεύγοντας άρον άρον από το σημείο και προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη, πέταξαν ένα σακίδιο με 7 μολότοφ, έναν εκρηκτικό μηχανισμό και δύο πυροσβεστήρες.

Όλα περισυνελέγησαν από τους αστυνομικούς.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην Πάτρα, προχώρησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης. Στο ένα άτομο μάλιστα φαίνεται να βρέθηκε στην κατοχή του μολότοφ.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο, στο κέντρο της Πάτρας, μετά από δεκάδες ρίψεις μολότοφ, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν άμεσα με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδες κρότου λάμψης και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ήδη έχουν γίνει συλλήψεις. Ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία όπου ομάδες ατόμων διασκορπίστηκαν στην πόλη. Η ατμόσφαιρα για αρκετή ώρα στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, ήταν αποπνικτική!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου.